„Samsung“ parodoje „CES 2013” turėjo ir daugiau lanksčių ekranų pavyzdžių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UgniusM 2013-01-11 18:47
Aš nelabai suprantu, kam mobiliajam telefonui reikalingas lankstus ekranas ar apskritai kam reikalingas tas lankstus telefonas.. Visi čia taip nori jį sukurti pirmieji, bet kokia iš jo praktinė nauda..? Suprantu, kad lankstūs ekranai turi daug panaudojimo galimybių, tačiau telefone..?
haloo44 2013-01-11 19:07
Tokio turbūt nelabai sudaužysi, ir svoris telefono būtų mažesnis
Creatium 2013-01-11 20:04
Pirmoje vietoje atsparumas. Tokio ekrano nesudaužysi numetęs ant grindų. Kitas dalykas - lankstūs ekranai (ateityje - išviniojami) sudarytų itin dideles galimybes telefonų srityje. Puikiai parodyta video, kur vaizduojamas telefonas - planšetė. Kas geriau: nešiotis A4 dydžio technikos gabalą ar kišenėje parkerio dydžio kompiuterį?
kestutisz 2013-01-11 23:09
išvaizdos telefonais istorijos ratas užsidarys :)
ddeividdas 2013-01-11 23:24
Panaudojimo galimybės didžiulės. Seniau atrodė tolima ateitis, kai išsilankstai telefoną ir turi didelį ekraną. Dabar realu. Įsivaizuokite produktą, kokį galima sukurti naudojant tokį ekraną. Iki minimumo sumažintas telefono plonumas Tapeto storio telikas planšetė telpanti į sąsiuvinį arba suukama į ritinį. Dabar tai artima realybė. Gal net S4 turės ką nors panašaus.. Nors galėtų geriau padirbėti prie baterijų, nes jos yra dabar dižiausias minusas smartuose.
Crimson88 2013-01-11 23:36
aš nelabai isivaizduojų kaip reiktu naudot tarkim suviniojama kompiuterį ar išlankstomą telefoną ir ant kiek būtu patvarus ir patogus toks daiktas... aš lankstaus ekrano panaudojimą matau bent kolkas tik taip kaip buvo tas samsung prototipas su užlenktu šonų, aišku galima ir ką mandriau padaryt bet esmė ekranas vardan kažkokių funkcijų išlankstytas ant tipinio tvirto korpuso... o ne kažkas suvyniojamo, išlankstomo ir t.t. juo labiau kai to ekrano tikrai negalima perlenkti taip pat kaip pvz popieriaus... o apie baterijas tai čia deividas teisingai parašė, reikia panaudot kažkokias naujesnes technologijas baterijoms, greitesniam įkrovimui ir ilgesniam laikui
unytas 2013-01-12 11:53
nesamone ir tiek.kas is batareikos bus? o garskalbiai mikrafonai ir jie tikrai bus tokie geri? galesit lektuvelus lankstiti.
Shinigami 2013-01-12 12:50
O kas sakė kad prie baterijų niekas rimtai nedirba? Jei žiniasklaidoje nieko nerašo - tai nereiškia, kad nedirba. Talpios ir mažos baterijos - tai milžiniški pinigai. Nes vis daugėja prietaisų kuriems reikalingos baterijos. Tad labai abejojų, kad baterijų tobulinimu užsiima mažiau nei ekranų ar kitų prietaisų kūrimų ir tobulinimų. Greičiau, sukurti geresnes baterijas nėra taip lengva kaip kurti ekranus ar saulės elementus. Be to, tie kurie kuria ekranus ir kitus įrenginius nėra baterijų kūrimo mokslininkai. Ir jiems liepti kurti baterijas - tai tas pats kas ūkininkui liepti kurti kompiuterius.
AirDog 2013-01-12 13:38
http://www.fwd.lt/2013/naujienos/atmel- ... evoliucija
Kledaras 2013-01-12 15:32
Stipriai čia
Crimson88 2013-01-12 16:24
matai vargše, dabar viskam reikia pradinio kapitalo didelio norint kažką padaryt, kad ir kiek tų idėjų turi susijusių su technologijom. dabar garažiuke su draugeliu nebesukonstruosi konors ir nepralobsi kaip kad Steve Jobs padarė. traukinys daug kam jau seniai nuvažiavo kiti nespėjo gimt laiku ir liko pikti niurzgantys vargšai kaip tu ar aš
Inffernum 2013-01-12 17:05
Manau netiesa. Visais laikais taip atrode ir visada atsirasdavo kazkas kas sugebedavo. manai pries 100, 200, 300 metu niekas to nesake ? isradimai atradimai ir inovacijos nera lengvi, niekas nesako kad gali taip atsisest, sakyt vo dabar sugalvosiu revoliucini irengini, rytoj sukonstruosiu, poryt parduosiu ir savaites gale sedesiu savo dideliam name su naujausiom masinom ir graziom panom. Praplesti sio laikmecio zmonijos zinias yra ne menka uzduotis visada, bet visais laikais atrode kad vo dabar su musu technologine pazanga vienam kazka sukurt yra praktiskai neimanoma ir visada atsirado kas ta paneige Taciau tam reikia noro, vaizduotes, kantrybes ziniu (ir sekmes) ir dar n dalyku kuriu dauguma nesugeba arba nenori igyt. Dabar gali sakyt kad buciau gyvenes pries Einsteina buciau reliatyvuma issiaiskines, juk taip akivaizdu... ir lygiai taip pat po 100 metu kazkas galvos kaip tie urviniai is 2013 metu nesugalvojo to ka mes turim, juk taip paprasta.
Shinigami 2013-01-12 17:14
Ir vėl vargšelis nesąmones peza. Šiais laikais daugiausiai kainuoja informacija (įdėjos). Tad nebereikia garaže kažko kurti. Reikia kažką įdomaus sugalvoti. Kaip pav. lankstaus ekrano panaudojimo ar patobulinimo galimybes ir šias įdėjas kažkam parduoti. Tik tiek, kad tai nėra lengva padaryti. Kažkam atrodo ne patogu ant lankstaus ekrano spaudinėti. Tačiau realiai to ir nereikia daryti. Galima padaryti, kad ekranas butu kietas jį išvyniojus iš ritinio. Ir tam nereikia kažkokių superinių technologijų. Net dabar yra sukurtas išsivyniojantis prietaisas kuri išvyniojus jis yra kietas ir gali išlaikyti išvyniota savo formą, bei gali ji vėl suvynioti atgal į ritinį. Ir jis tik kelis litus tekainuoja.
Shinigami 2013-01-12 17:21
Paprasta kai pačiam nereikia galvoti. Šiaip aš jau ne karta esu pastebėjęs, kad žmonės mėgsta mastyti labai sudėtingai. Kai iš tiesu yra labai paprastas ir elementarus sprendimo būdas. Bei Crimson88 visiškai nusišnekėjo ir štai įrodymas http://www.technologijos.lt/n/technolog ... -I?l=2&p=1
Crimson88 2013-01-12 17:55
seniau žmones galėjei nustebint ratą sukūręs, užtrauktuką, tušinuką, dabar kad kažką sukurt reikia pastatyti 40mylių dalelių greitintuvą už keliasdešimt milijardų, o kažkada niutonui pakako obuolių ir lentų fizikos dėsniams apibrėžti, taip kad nežinau kaip tu mastai bet viskas šiais laikais daug labiau kompleksuota nei prieš 200 - 300 metų. manau čia visi turim idėjų apie tobulą, telefoną, kompiuterį, operacinę sistemą, o kas turi milijonus tam įgyvendint? jei kalbam apie tai kaip degtukų dėžutę patobulint ar rūbų segtukus tada kita kalba užtenka įdėjos, įrankių dėžės gal
Crimson88 2013-01-12 17:57
šiaip tema apie telefonus, ne apie instagram, ir aš rašiau ne apie instagram o apie lankstų stiklą, varguoli
Crimson88 2013-01-12 17:58
o tai šaunu, tai pabandyk įgyvendint, įdėja turi, pinigai kaip supratau nesvarbu, pasėdek prie staklių vakare ir žiūrėk turėsim milijardieriu lietuvoj
Shinigami 2013-01-12 18:51
Hmm, debilas kokių reta Kas dabar pats ką daro? A? Idėjas galima parduoti ir niekur pačiam nereikia sėdėti ir daryti. Susisieki su samsungu ir jiems pasiūlai patobulinimus telefonui ar dar kam. Ir jei jiems ta idėja patiks tai ir nupirks. O kiek sumokės tai jau nuo idėjos ir tavo derybinių sugebėjimu.
Crimson88 2013-01-12 20:01
sakai? o kas jiems neleis tavo idėjos panaudot tau nesumokėjus? o gal tau darbą pasiūlytų, kad tavo genialų protą galėtu panaudoti kada panorėję? paskaičius čia šitam forume diskusijas apie telefonus tai čia turėtu būti visi milijonieriai jei taip paprasta viskas pats nesąmones šneki sugalvok kad ir pati genialiausia dalyką naujam galaxy modeliui paskambink samsungui išdėstyk mintis pažiūrėsi ką iš jų gausi jei neturėsi patentų savo idėjos (kam beje reikia daug pinigų bet juk jie nesvarbu taip?) nu gal atsiųs tau kokį telefoną už dyką... prieš tai gal reiktu idėjos kaip milijonus susikraut, o po to jau galvot kur ir kaip panaudotum lanksčiuosius ekranus...
faktas 2013-01-12 23:07
Na, pastaruosius 1,5-2 metus teko bendrauti su pakankamai nemažai investuotojų milijonierių ir šiaip labai turtingų, todėl manau, kad Crimson88 iš esmės teisus. Kai kalbi apie smulkų verslą, tai taip, daug investicijų nereikia ir gali pasidaryti pelną, truputį didesnį nei kad gautum algos, jei dirbtum toj srity. Bet kai kalba eina apie milijoną, visi kaip užsukti kartoja tą patį - jei nori milijono, turi investuoti bent 750'000 ir 2 metus savo gyvenimo. O kalbant konkrečiai apie IT, tai ši sritis gera tuo, kad produkto sukūrimas yra labai pigus. Didžiulių pinigų reikia marketingui. Regis Laurs yra pasakęs, kad sukurta be galo perspektyvių ir inovatyvių idėjų web projektų ir programėlių, bet jos pasmerktos būti pamirštos, nes neinvestuojama į jų marketingą. Dar skaičiau straipsnį, kuris tą patį iliustruoja su Angry Birds - labai didelės investicijos buvo skirtos marketingui.