Mobilusis žaidimų pultas „nVidia Project Shield“: tiesiog smagus žaisliukas (Video)  (1)

Parodoje „CES 2013“ žaidimams skirta išties nemažai dėmesio, o viena įdomesnių inovacijų – kompanijos „nVidia“ mobilusis žaidimų pultas „Project Shield“. Šį žaidimų pultą sudaro specialiai modifikuotas žaidimų pultas ir prie jo prijungtas 5 colių įstrižainės, 720p raiškos ekranas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame įdiegta naujausia „Android Jelly Bean“ operacinės sistemos versija, taigi be papildomos įrangos galima žaisti bet kokius „Android“ žaidimus (deja, skambinti ar rašyti SMS nepavyks, tačiau juk tai nėra telefonas). Be to, pultas turi „HDMI“ jungtį, kuri leidžia vaizdą perkelti į bet kokį kitą įrenginį, pvz., televizorių.

Bene įdomiausia „Project Shield“ funkcija galimybė į mobilųjį pultą „transliuoti“ žaidimus iš namų kompiuterio, kuris yra prijungtas prie to paties „Wi-Fi“ tinklo. Kadangi įrenginys turi keturių branduolių 1,9 GHz taktinio dažnio „ARM Cortex-A15“ architektūros procesorių, spartos tam visiškai užtenka.

„nVidia“ atstovai užsimena, kad šis žaidimų pultas kainuos 300–350 JAV dolerių ir JAV turėtų būti išleistas antrąjį šių metų ketvirtį. Daugiau apie naujovę žiūrėkite tolesniame video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Gediminas Gasiulis
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)