Nauji įpročiai: maistas vis dažniau perkamas internetu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2013-01-24 23:37
Na asmeniškai mano patirtis perkant lietuviškose internetinėse parduotuvėse yra ypač bloga - vėlavimas, pinigų negrąžinimas, skambučių atmetinėjimas ir kt. Akivaizdu, kad norit sutaupyti kokius 10%, tenka pakloti dar daugiau nervų. Net ir Maxima iškrečia tokių pokštų kaip pvz., pažįstamų porai. Nusprendė gaminti kalakutienos krūtinėlę, įdarytą kažkokiais vaisiais ir su kažkokiu egzotiniu sūrio padažu. Jiems atvežė viską, išskyrus krūtinėlę ir sako - ai, tai neturėjom... Ir žmonėms teko važinėti po kitas parduotuves ir ieškoti kalakutienos. Žodžiu, sugaišo dar daugiau laiko ir nervų. Kol kas e-prekyba užsiimantys verslininkai labiau atbaido, nei kad skatina pirkti. Svarbu tam kartui iškišti produktą, bet nemąsto, kad antrą kartą klientas ne tik kad nesugrįš, bet dar ir visus kaimynus atkalbės.
Spirgs 2013-01-25 12:09
Mane nustebino toks Maximos atstovo pasisakymas "Juk labai patogu – mes maistą atvežame ir užnešame kad ir iki penkto aukšto." Ne karta gavome pastabu, kad per toli nesti kurjeriui prekes. Nors kurjerio masina sustoja nuo laiptines per 10-15 metru, o name yra diziulis liftas, tai vis tiek jiems blogai, kad neatidaromas ivaziavimas i kiema. Kaip tik pagalvojau, ka jie sneka, kai reikia uznesti nesulius i 5 auksta. Gal vercia gyventojus isirengti lifta ? O del prekiu tai faktas. Maxima dazniausiai "neturi" paprastu produktu. Tai kazin kokiam kioske jie uzsakymus surinkineja.
immortallt 2013-01-25 12:20
Na maisto neužsakinėju, iki šiol kiek kur ką pirkau, didelių priekaištų netuėjau, tik E-bay porąkart gavau ne visai tai, kokybiška. Kartą vietoj refurbished buvo tiesiog used ir kitas sugedo po 2sav ir nieko neatsakė jau. O Lietuvoje jau pirkti kokie 3 kompai, vynui gaminti išleidau gal per 1,000 - kartais palaukti reikia, bet reikia būti ir supratingu, kad mažoje šalyje, su mažom apyvartom, negali viskas būti taip idealu su pristatymu, nes sandėlio negali turėti itin didelio. O šiaip aš patenkintas - tik neperku iš labai įtartinų vietų