Surface Windows 8 Pro prekyboje pasirodys vasario 9 d.  (1)

Iki šiol mes turėjome priežasčių tvirtinti, jog planšetinis kompiuteris Microsoft Surface su operacine sistema Windows 8 Pro prekyboje pasirodys šių metų sausio mėnesio gale. Vis tik oficialus Microsoft tinklaraštis vakar pateikė kiek kitokią informaciją, dėl kurios tikrumo tikrai nekyla jokių abejonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia, planšetinis kompiuteris oficialiai vadinamas Surface Windows 8 Pro. Firminėse JAV ir Kanadoje esančiose parduotuvėse jis pasirodys vasario 9 d., už versiją su 64 GB duomenų kaupikliu bus prašoma $899 (~ 2340 lt be mokesčių). Komplekte bus specialus rašiklis, tuo tarpu apie klaviatūros – ekrano dangtelio buvimą nieko nekalbama. Microsoft taip pat delikačiai nutyli ir apie šio planšetinio kompiuterio su Intel Core i5 baterijos darbo laiką – pasakyta tik tiek, jog „jis dirbs valandomis“ be įkrovimo. Taip pat prieš dabartinių dešimties šalių, kuriose padavinėjama planšetė Surface RT, oficialiai prisijungs dar trylika, tarp kurių bus Austrija, Belgija, Danija, Airija, Italija, Liuksemburgas, Olandija, Norvegija, Portugalija, Suomija, Šveicarija, Švedija. Šiose valstybėse taip pat bus prekiaujama ir Surface Windows 8 Pro. Nuo vasario mėnesio firminių klaviatūrų – ekranų dangtelių Touch Cover, kurių kaina sudaro $129, asortimentas pasipildys trimis variantais su specialia niša atraminėje dalyje. Surface savininkams kompanija pasiūlys ir pelę Wedge Touch Mouse Surface Edition, kuri leis prasukti puslapius į keturias puses. Tokio manipuliatoriaus kaina sudarys $69,95.

Galiausiai pranešta, kad Surface RT su 64 GB duomenų kaupikliu bus galima įsigyti į be prijungiamos klaviatūros komplekte. Vartotojai galės patys atskirai įsigyti šį aksesuarą su norima spalvų gama. Anksčiau ši spalva galėjo būti bet kokia, su sąlyga, jei ji yra juoda. Būtent juodos spalvos klaviatūra ir buvo komplekte su planšetiniu kompiuteriu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)