„Microsoft“ neturi pasirinkimo: kalbama apie mažesnę „Surface RT“ kainą  (0)

Prognozuojama, jog naujojo „Microsoft“ planšetinio kompiuterio „Surface RT“ pardavimai ketvirtajame šių metų ketvirtyje sieks tik apie 500-600 tūkstančių vienetų. Iš pradžių buvo planuojama parduoti 2-3 milijonus vienetų, bet skaičiai yra net keletą kartų mažesni.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad neatsitiktų taip, kaip su „RIM PlayBook“ ar „HP TouchPad“, kaip kad ir „HTC Flyer“ planšetiniais kompiuteriais, kurie ypač nenusisekė dėl keistų operacinių sistemų ir kainų pasirinkimo, „Microsoft“ neketina laukti ir veikiausiai mažins „Surface RT“ kainas.

Šiuo metu pigiausia 32GB versija kainuoja net 500 JAV dolerių. „Microsoft“ iš pradžių neva kainą mažins iki 400 JAV dolerių, per kitų metų pirmuosius du mėnesius pristatys produktą vis daugiau pasaulio rinkų, o tada produkto kainą sumažins dar kartą iki 350-300 JAV dolerių už minėtą 32GB versiją.

„Microsoft“ aukos pelną iš planšetinių kompiuterių dėl „Windows 8 RT“ operacinės sistemos populiarumo. Kuo daugiau vienetų bus parduota, tuo daugiau programų kūrėjų dėmesio bus sulaukta, o pagrindas naujos kartos „Surface RT“ planšetams taip pat bus patiestas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(4)

Komentarai (0)