Susikurkite savo „debesį“ su programa „BitTorrent Sync“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arab 2013-01-28 14:55
Nelabai supratau kur tie duomenys bus saugomi ? Kazkuriame is veikianciu mano kompiuteriu ? Jei is tryju visi trys bus isjungti tai ir prie savo duomenu neprieisiu ? Jei taip tai kodel yra sakinys neribojamas duomenu kiekis ? Jis bus ribojamas tiek kiek pas mane yra laisvos vietos ....
Lixteris 2013-01-28 17:16
Šiuo metu viskas Alpha stadijoje, bet tuoj viską jums nušviesiu. 1. Geriausia yra tureti viena kompiuteri, dar geriau - NAS sistema. Ji butu ijungta ir joje butu sharinami failai. Su kitais irenginiais interneto pagalba butu galima pasiekti failus esancius NAS sistemoje, ypac kai atsiras programos versija Android ir iOS. 2. Jei nori trijuose kompiuteriuose saugot duomenis ir sharint, prasom, bet turesi tris ir pajunges laikyt. Nematau tam prasmes. Viena NAS sistema arba vienas PC. 3. Duomenu kiekis nera ribojamas pacios programos, tik neaisku koki HDD ar kiek tu ju turesi. 4. Kodel bus verta? Paprasta - mazesni kastai. Elektros tavo NAS ar Atom based PC sunaudos tikrai maziau, nei sumokesi uz menesi Dropboxui. Pas Dropboxa 500GB menesiui net 50 baksu. Zinoma, duomenu ten neprarasi, kai pas save gali, jei HDD numirtu.
g3n1us 2013-01-29 06:42
Pastaba: Šiiaip yra puikių ir išbaigų sprendimų, kaip tonido.com ... Suderinamas su Android, Windows, WP, Linux, iOS, OS X.. Tik įsirašai programas ir darai ką nori ir kada nori.. Su bittorrent čia daugiau reklama, o ne kažkas rimto kol kas... nes bandos dirbtinos euforijos veikiami žmonės gali pakeisti rinkoje daug ką... O geekams jau yra ir rimtesnių sprendimų..