HTC uždarinėja puslapius su alternatyvia programine įranga  (0)

Pristačiusi išmanųjį telefoną Droid DNA ir Butterfly, kompanija HTC po truputį pradeda susigrąžinti rinkos dalį mobilių įrenginių rinkoje. Kartu, kad išvengtų prastos patirties su įrenginiais, turinčiais neoficialią programinę įrangą, kompanija HTC siekia uždaryti kuo daugiau Interneto puslapių su modifikuota programine įranga, skirta jos išmaniesiems telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau dabar taivaniečių kompanija pareikalavo pašalinti visus viešai prieinamus RUU ir modifikuotus failus su galūne ROM iš vieno didžiausių tokio pobūdžio puslapių HTCRuu.com.

Viena iš HTCRuu.com uždarymo priežasčių (bent jau viešai afišuojamų HTC atstovų) tapo kompanijos HTC logotipo naudojimas, kuris yra apsaugotas autorinėmis teisėmis ir gali klaidinti vartotoją naudojimu tose vietose, už kurias kompanija nėra atsakinga. Taivaniečių gamintojo atstovai tvirtina, kad modifikuota programinė įranga gali pakenkti firminiams HTC mobiliems įrenginiams.

Sprendimas uždaryti tokius interneto puslapius gali neigiamai įtakoti HTC išmaniųjų telefonų populiarumą tarp entuziastų ir „geek‘ų“, kurie įdiegia modifikuotą programinę įrangą tam, kad praplėstų savo išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių funkcionalumą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)