Vilniuje eismo situaciją galima pasitikrinti išmaniaisiais telefonais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

g3n1us 2013-01-31 00:47
LKOS, veikia ant visų miestų ir tinka Android ir iOS... Gan senas bajeris,.. Dabar nebeprisimenu pavadinimo programos, bet yra panaši į jūsų aprašytą ir iOS įrenginiams, skirtumas, kad irgi visus miestus rodo ir patys vartotojai gali pažymėti kamščius..
bullka 2013-01-31 07:59
Pabūsiu bumbeklis. Ar reikėjo šitos programos? Kam jos reikėjo? Kas jos vartotojas? Vilnietis ir taip puikiai žino, kaip Vilniuje iš taško A nusigauti į B. Ir vilniečiui tikrai nereikia APP, kad žinotų, jog Ukmergės g. ir Narbuto g. 07:15-08:30 yra užsikišę. Kodėl turėtų kas nors naudoti šią programą?
moo 2013-01-31 09:00
Dažniausiai nekišu į savo įrenginius visko kas po ranka (gal todėl nematau skirtumo tarp didžiųjų konkurentų lago - tiksliau, lago nebuvimo), bet šią gal ir įsirašysiu. Nors esu vilnietis, bet kai kuriose vietose, toliau nuo centro, tenka būti pakankamai retai, tai vien jau pasitikrinti ko laukti kažkur važiuojant, gal ir nebloga mintis. O net ir žinant, kad tam tikrose vietos bus kamštis, situacija gali kisti - kelio remontai, aplinkkeliai ir pan. Arba, tose vietose kur anksčiau nebuvo kamščių, jie gali atsirasti nes atidarė kokį prekybos centrą ar per ten yra laikinas aplinkkelis.