„Valve“: Didžiausia grėsmė mums žaidėjų svetainėse yra kompanija „Apple“  (11)

Kompanija „Valve“, kuriai priklauso didžiausia pasaulyje internetinė asmeniniams kompiuteriams skirtų žaidimų parduotuvė, stengsis savo „Steam“ parduotuvę ir jos paslaugą „Big Picture“ perkelti į žaidėjų svetaines, tačiau mato grėsmę iš kompanijos „Apple“ pusės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Valve“ įkūrėjo ir vadovo Gabe Newello, didžiausias iššūkis bus ne nukonkuruoti naujos kartos žaidimų kompiuterius, kurie pasirodys šių metų pabaigoje, bet kovoti su „Apple“. G. Newellas mano, kad pirma sureaguos būtent „Apple“, o vėliau paseks ir kitos kompanijos.

„Didžiausia grėsme šiuo metu yra „Apple“, nes daugelyje rinkų ši kompanija turi daugybe rinkos dalies. Nenustebčiau, jei jie yra sugalvoję „užgrobti‘ ir žaidėjų bei ne tik svetaines“, - sakė G. Newellas. „Aš manau, kad „Apple“ tikrai pristatys kažkokį prietaisą žaidėjų svetainėms.“

Kalbėdamas apie „Apple“ planus, G. Newellas stebi ir esamą situaciją. Štai šiuo metu „Apple“ siūlo paslaugą „AirPlay“, kuri leidžia vaizdą perkelti iš „iPhone“, „iPad“ ar „iPod“ įrenginių į didesnį ekraną. Jums tereikėtų „Apple TV“ priedo už 100 JAV dolerių ir žaidimus, kurie yra prieinami „iOS“ OS, galėtumėte be didelių problemų žaisti savo televizoriuje jūsų svetainėje.

Viskas, ko reikia „Apple“, tai tiesiog dedikuoto, bet geresnio įrenginio už „Apple TV“, kuris turėtų puikią valdymo sąsają bei galimybe prijungti keletą valdymo įrenginių tuo pačiu metu. Tai žaidimų kūrėjams atvertu naujus vartus, o „Apple“ įtaką mes žinome, nes ji IT - ypač didelė. Pridėkime praėjusių metų gandus apie kompanijos „Apple“ televizorių ir „Valve“ vadovo G. Newello nuogąstavimai apie artėjančią grėsmę iš Kupertino virtuozų yra daugiau, nei pagrįsti.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (11)