Ar sprogs programų telefonams ir kompiuteriams kūrimo burbulas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2013-02-08 13:07
Žinoma, kad jų burbulas sprogs, jei dar nesprogo... Dabar tų programėlių kūrėjai uždirba, bet ar uždirba pačios programėlės? Kaip tik dabar mano rankose vienos iš dažniausiai naudojamų Lietuvoje programėlių duomenys. Iš reklamos per mėnesį prikapsi juokingos sumos... Žinoma, kokios Rusijos ar Vokietijos rinkose, kur didžiulė rinka, ta suma padidėtų, bet ten ir konkurentų ne 2 ir ne 7... Aišku, nesiginčysiu dėl programėlių, įvaizdžiui palaikyti, kaip pvz., visokie mados žurnalai ir kt.
dyendy 2013-02-08 14:12
esu uz rimtas programas programelis man asocijojasi su pigiais kinietiskais varijantais kaip Nokla ir pan bet gal as ir klystu. Kita vertus kiek zmogui reikia programu kad galetu dirbti vidutiniskia 2-3. O kiek ju prikuriama? Zinoma dalis atsisijuoja bet man gaila laiko buti tuo kuris siejoja, nes as jau senas ir zinau kuo man reikia
vvv2 2013-02-08 14:19
- mano žiniomis didžioji dauguma išmaniųjų vartotojų "nesivargina" ieškoti programėlių internete, juo labiau dar mokamų, o tenkinasi tuo, kas jau yra jų telefone.
evaldosia 2013-02-08 19:58
ieškojau ir neradau miniatiūrinės video kameros jungiamos prie telefono,apžiūrėti paslėptas statybines konstrukcijas su 1,5 m ilgio laidu.tam dalykui reikėtu ne tik programėlės bet ir įrangos.per filmus mačiau tokia turi policija,su spec monitoriais,bet gal galima pajunkti ir prie telefono?programėlės dar ne viskas,reik užsiimti ir gamyba.
immortallt 2013-02-08 21:29
O prie ko čia programėlės ?
Anonymous 2013-02-08 22:03
Ogi prie to pačio Yra dešimt milijonų „programėlių“ su kalbančiais katinais, vieno tinklapio „programomis“ ir penkiolika milijardų orų vidžetų - o štai kokio nors įrankio niekas nekuria. Išskyrus OBD ar kokius ten automobilių kompus jungia - bet ir tai tik tosolo temperatūrą rodo už pinigus Programėlių kūrėjai kuria masinei auditorijai - žaidžiantiems paaugliams, o paaugliai pasižymi interesų kaita - taigi burbulas sprogs. Taigi gera idėja programėlei - plug$play kamerų vaizdo rodymas. USB jungtis yra, ko dar eik? O pritaikymų, patikėk, ne tik statyboje yra