„Kasdienis“ telefonas su el. rašalo ekranu (Video)  (11)

Dizaineriai Michaelas Mattana, Jamesas Pauliusas ir Sayeris Murphy pasiūlė kasdienio, darbui skirto minimalistinio telefono su elektroninio rašalo ekranu koncepciją. Šis telefonas, pavadintas „Sustainable Smarthone“, išsiskiria itin paprastu dizainu, labai ilga veikimo trukme ir vien tik pagrindinėmis ryšio funkcijomis, praneša „Yanko Design“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„E Ink“ technologijos monochrominis telefono ekranas energiją naudoja ne atvaizdui rodyti: ji eikvojama tik tuomet, kai vaizdas ekrane pasikeičia. Tai reiškia, kad telefonas su standartine baterija veiks kelis kartus ilgiau, nei dabartiniai išmanieji telefonai su LCD ekranais.

„Sustainable Smarthone“ korpusas atsparus drėgmei ir fiziniam poveikiui, todėl šį telefoną bus galima naudoti ir darbo vietose, kur vyksta gamybos procesai. Šiame telefone įrengta „MiniUSB“ jungtis, tačiau kroviklis dėl mažesnių išlaidų su juo nebus komplektuojamas: pasak dizainerių, dauguma vartotojų ir taip juos turi. Pranešama, kad „Sustainable Smarthone“ turės tik pagrindinių ryšio funkcijų rinkinį, įskaitant SMS žinutes.

Kada ši naujovė galėtų pasirodyti rinkoje, neskelbiama, nenurodoma ir tikėtina šio telefono kaina.

CELL (Feature Video) from Sayer Murphy on Vimeo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(10)
(1)
(0)

Komentarai (11)