Silikatinių blokelių sienos ėmė trūkinėti tik įpusėjus statyboms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dyendy 2013-02-28 11:22
straipsnis panasus i trolinima nes ikalcius renka puses suinteresuotos kad jie rodytu vienai kitos kalte beto statybu imone liko neivardinta tai jausmas kad vaziuojama ant silikato. Kai vartotoju teises pasako kad mes negalime tau vartotojau padeti tai nors imk ir stauk, pazystama situacija. Su silikatu teko kazkada dirbti vieninteliu atveju ji naudociau tai tik grybo statybom as nesuprantu kam reikia keliu aukstu namo kuris seip ir brangesnis o kas nezino tai per silikata galima kiaurai kirviu eiti jis minkstesnis uz medi Aisku silumine izoliacija liuks. Mano nuomone apie skilima tai kad pamatai buvo nedepilti, kas tiketina dar vienas varijantas kad statybininkai sukalturino seniau nedededavo cemento dabar megsta medziagas kurios is paziuros atrodo taip pat bet skiriasi ju charakteristikos ir aisku kainos sukeisti. Gali buti ir gamybos brokas maza ka pasitaiko tiesiog reikejo ieskoti nepriklausomos laboratorijos ir tirti name naudotu blokeliu charakteristikas ir argumentas kad gaila laiko tai kuo reikia tiem kas is tuo uzdirbo.
w00xer 2013-02-28 11:55
pries keleta metu staciau garaza is silikatiniu blokeliu. Tai po visu statybu, dziaugiuosi, kad tai tik neperdidziausias garazas. Namui nei uz ka tokios medziagos nesirinkciau. Per daug jau trapus daiktas
Shinigami 2013-02-28 12:23
Laboratorijomis labai pasitikėti negalima. Todėl jei daromi kažkokie svarbus tyrimai visada siunčiami mėginiai į dvi skirtingas laboratorijas. Ir tik gavus duomenys iš jų galima daryti kažkokias išvadas. Jei rezultatai daug nesiskiria, priimi kaip teisingus. Jei skiriasi smarkiai bandai aiškintis kur problema. Arba siunti į trečia laboratoriją.
PCP 2013-02-28 14:11
ashirviskas 2013-02-28 17:16
Nu ką žinau, lyg į technologijas.lt, o ne delfį norėjau nueti...
m.b. 2013-02-28 18:18
bet pakomentavai, kaip tikras delfi komentatorius
ashirviskas 2013-02-28 19:12
Ačiū tačiau taip aš noriu parodyti, kad man nepatinka tai, ką pradėjo daryti technologijos.lt.
MITEJUS 2013-02-28 20:18
esu dirbes toj ab silikatas. ten blokeliu atsparumo testus daro paprasti darbuotojai neturintis kvalifikacijos. i blokelius dedama vis maziau kalkiu(taupumo sumetimais) del to jie yra silpnesni. pats dirbau toj bendroveje man patikedavo testuot juos nors neturiu tam kvalifikacijos, anksciau pries krize buvo laborante, bet atleido(taupumo sumetimais). praktiskai blokelius ju kampus galejai nuskelti stipriai sprikteldamas. p.s. linkejimai visiem buvusiem kolegom.
Nerkashis 2013-03-01 00:02
Jei blogas pamatas, tai skiltu visa siena ir pamato linija išsikreiptų, tai aiškiai matytųsi. Tokie skirtingi tyrimų rezultatai, mano nuomone, rodo, kad prisipirko (arba "Silikatas" įkišo) skirtingų rūšių blokelių. "Silikato" pasiteisinimas, kad laikymas "ant oro" juos sugadino, juokingas. Tai pastačius namą, reikia tuos blokelius uždengt, kad namas nesugriūtų?
Rulle121 2013-03-26 20:30
Čia kažkas ryškiai ne taip buvo su tai blokeliais arba darbai buvo atlikti netinkamai... Silikatiniai blokai kaip ir buvo rašoma turi didžiausią stiprį (10-15 MPa)... Nors blokeliai ir neturėjo tokio stiprio vis tiek negalėjo skilti (nebent vėl pasikartosiu jie buvo brokuoti arba darbai atlikti netinkamai). Aplamai statomas paprastas gyvenamas namukas, nei ten aprkovos didelės nei ką. Pvz. mažaaukščių namų statyboje naudojami ir tokie blokai kuriu gniuždomasis stipris nesiekia net 5 MPa (pvz.: FIBO 3-5 MPa, Aeroc ~3MPa) ir neskyla niekas... Jeigu buvo atlikti tyrimai ir nustatytas mažesnis stipris nei gamintojo pateiktoje deklaracijoje, gamintojas privalėjo atsakyt už netinkamus blokelius.