JK mažmenininkas teigia, jog „Samsung Galaxy IV“ išankstiniai užsakymai - ypač dideli

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2013-03-18 20:57
nejaugi zmones vis toliau tupeja dideliais zingsniai ?
w00xer 2013-03-18 21:25
kodel tupeja? Jei daug kas perka populiaru produkta, jau tupeja? Tiesiog didziulis susidomejimas tuo, kas geriausiai isreklamuota (o gal ir geriausia) rinkoje
salemas5 2013-03-18 21:41
Nepagavai minties. Tas bicas yra iPhone gerbejas jauciu
Misanthrop 2013-03-18 22:59
Pastebėjau vieną tendenciją, kad paskutiniuoju metu atsirado nauja ideologinė grupė - Samsung fanatikai, kurie kitaip negu iPhone turėtojai kiekvieną neigiamą atsiliepimą pasitinka visokiais ūbavimais ir panašiai. Šiaip tai kogero susiję su tuo, kad iPhone turėtojai yra labiau pasiturintys (tai reiškia galbūt labiau išsilavinę ir galintys sau leisti kokybiškesnį daiktą), o Samsung savininkai daugumoje atveju yra žmonės dirbantys už 1000lt ir paėmę jį iš salono išsimokėtinai keliems metams, tiksliau tariant - runkeliai (čia tik apie laido riterius ale salemas5). O kas dėl Samsung - tai per pastaruosius metus kompanija stipriai pasitempė, bet iki Apple kokybės jai dar yra kur keliauti (šneku apie Macbook ir kitas Apple PC prekes).
EdvasP 2013-03-18 23:14
Kad nėra jau tokie pigūs tie flagmanai. Ir nepamiršti reikia poreikių žmogaus. Ar kiekvienas turi norėt iPhone. Ką daryti tam kas nori šiek tiek didiesnio ekrano arba Android aplinka gražiau atrodo? Jeigu iPhone kainuoja 2500, o Samsungas 2000, tai tas su Samsungu jau runkelis? O kokybės skirtumas nėra didelis. Nėra nei toli nei daug. Tiesiog iPhone buvo pirmasis perversmas ir kelis metus tai buvo pats mieliausias aparatas rinkoj. Po to Samsung ir kitos kompanijos pradėjo vytis ir siūlyti daugiau pasirinkimų. iPhone išliko puikiu telefonu, niekas nesiginčyja, bet vos tik atsiranda koks daiktas su dideliu ekranu, geresniais parametrais, pasipila kaltinimais nesupratimu, kvailumu ir kitokiom nesamonėm. Tai aš irgi galiu padaryti prielaidą, kad iPhone savininkai dažniausiai būna paaugliai, o kadangi patys negali nusipirkti tokio telefono, tai jiems juos nuperka pasiturintys tėvai. Gadangi jie dar jauni ir galbūt ne visi tokie tolerantiški, tad pradeda drabstyt purvais ir vadint runkeliais kiekvieną, kuris pasako savo nuomonę į Samsungo pusę ar bent jau paneigia perdėtus prastos kokybės apibūdinimus.
EdvasP 2013-03-18 23:19
P.S. Nežinau kaip jums, bet man pirmas komentaras nepanašus nei į labai pasiturinčio, nei intelektualaus žmogaus teiginį. Tiesiog kultūros stoka. Ir žiūrėk, ne Samsungo fanatikas
Misanthrop 2013-03-18 23:21
EdvasP, Tavo žodžiai teisingi. Tiesiog norėjau atkreiptį dėmesį į vieną faktą, kad būtent Samsung fanatikai perdėtai reaguoja į kiekvienas pastabas, o ne Apple. Be to, aš nešnekėjau už iPhone, o už bendrai Apple produkciją, nes pvz Samsung kompai palyginus su Apple yra kaip žemė ir dangus, o dėl telefonų man pačiam tik 4S patiko iš iPhone šeimos. Aš už pasirinkimo laisvę.
Misanthrop 2013-03-18 23:24
O tai būtinai visi kritikuojantys Samsung yra iPhone šalininkai? Asmeniškai aš naudoju seną SE K800, o iPhone 4S naudoju tik appsų testavimui ir sakau, kad tiek S3, tiek iPhone 5 yra nepatogus šlamštas, pirmasis didelis plastmasės gabalas, antrasis ilgas ir minkštas plytgalis.
EdvasP 2013-03-18 23:27
Aš manau, kad čia nei Samsung, nei iPhone fanatikai yra kalti. Tiesiog žmonės interneto erdvėj labai linkę keikvieną emocija nukreipti į kažkieno pažeminimą ar sumenkinama. Tarkim, nepatinka iPhone/Samsung, tai kartais užtektų pasakyt, kad prie širdies vienas ar kitas daiktas dėl to kad patogiau arba, paprasčiau, arba kompaktiškiau. Bet dažniausiai iš viso to išeina, kad skirtingų interesų žmonės vieni kitų objektus ir pačius interesus ir netgi žmones apdrabsto purvais. Nukrypau nuo temos, bet, manau, reikia kontroliuot pasisakymus ir įvesti šiokią tokią kultūrą internete
immortallt 2013-03-18 23:33
Kas jau kas, bet iPhone vartotojai tikrai nėra labiau išsilavinę Dažniausiai mandrų telefonų reikia vaikams, nesubrendėliams ir norintiems pasirodyti. Realiai mažai kam tokių telefonų reikia darbui ar kitam realiam poreikiui nei angry birds.
kukulis 2013-03-19 07:46
Galiu tik pritarti ir pagristi realiu pavyzdziu. Musu imoneje dirba 200 programuotoju. Kokia tendencija? Ogi tokia, kad didzioji dauguma renkasi androidinius device'us. Dalis renkasi apple, nes kazkada seniau pradejo dirbt su macbooku, ir pripazysta, kad sinchronizacija tarp obuolio ir androido sudetingesne, negu tarp obuolio ir obuolio, todel tenka toliau rinktis obuoliu produkcija. Trecia dalis yra apple fanai, uzmerkiantys akis pries bet kokius argumentus, tartum tai butu laikai, kai buvo pristatytas pirmasis iphone, ir kai jam is tiesu nebuvo nei vieno padoraus konkurento. Tiesa, Geniau, jei skaitysi - nesivargink atrasinet, nematau prasmes su tavim diskutuot, kai tavo poziuris sudarytas remiantis vien tik vartotojiska praktika. No offence.
šakės 2013-03-19 11:11
Bet ir niekur nebuvo paminėta, kad jis iPhone šalininkas. Šitą pridėjai nuo savęs, pagal savo stereotipus. P.S. Smagu paskaitynėti komentarus po straipsniais apie mobiliuosius. Vos ne kaip Rytas prieš Žalgirį