Konkurentų kritika: Samsung pinigus išleidžia marketingui, o ne inovacijoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EdvasP 2013-03-19 11:54
Visi iš dslies teisūs. Bet gal vietoje liežuvių į darbą reiktų pasitelkti galvas ir sukurti įrenginį, kuris tikrai būtų gersenis visais aspektais.
Windas 2013-03-19 12:28
Seip samsung tikrai gerai pasake.. pvz man asmeniskai korpusas aliuminis stiklinis ar plastikas... nera skirtumo.. gal net plastikas.. saugiau jauciasi rankose:D nokia 3310 plastikine.. iskrenta ish ranku ir nieko.. nebent kam nors koja sulauzo.... o dabartiniai mobilus? nukrenta ant skruzdes ir mobilaus nebera..
Tadasp 2013-03-19 12:41
Jei nesugebi telefono rankose išlaikyti tai tavo problemos ,ne gamintoju. Man kaip tik nepatinka plastikiniai korpusai. Turiu pats htc one s ir labai susibraižė nuo elementarių dalyku.
backsoon 2013-03-19 12:50
Turiu HTC One X ir normaliai prižiūrint laikant įdėkliuke atrodo kaip naujas, kas liečia Samsung, Apple, HTC aišku vieni kitus kritikuoja, dėl Apple tai niekad neturėjau ir net rankose nelaikiau, pripratau prie android ir man gerai, o dėl S4 ir ONE tai labai panašūs pagal speficikacijas, kaip beveik prieš metus pirkau HTC One X tik dėl korpuso, nepatiko S3 plastikas Taip ir dabar žmonės pirks turbūt priklausomai koks ženklas jiems labiau patinka ar koks korpusas geriau rankose jaučiasi o.O
Acme 2013-03-19 13:24
Kodėl tavo problemos, kad nesugebi išlaikyti telefono rankose? Visiems yra iškritęs telefonas iš rankų, todėl gamintojai turi gaminti telefonus, kurie iškritus iš rankų nesudužtu. Anksčiau sugebėdavo tokius telefonus pagaminti, dabar irgi gali. Stikliniai paviršiai irgi susibražo. Yra plastikų, kurie atsparūs braižymui ir smūgiui, tik gamintojai jų nenaudoja, nes sudužus ar susibražius reikia pirkti naują. Ciklinis vartojimas ir pelno maksimizavimas skatina gaminti tokius nepatikimus ir trapius daiktus, nes kitaip neišliksi rinkoje.
ISG 2013-03-19 13:44
As tai nesuprantu kaip visosi tie brandai kuria telefonus is plastmases kuri labai lengvai braizosi. Mano nuomone, telefonas su deklu yra visiska nesamone. Telefona turi imesti i kisene ir pamirst, o ne zaist su visokiais dekliukais. Pas mane Droid Razr, nugarine dalis is kevlaro medziagos - visada kisenej be deklo - nei vieno ibrezimo, ir atrodo puikiai. Remelis - aliuminis, zodziu puse metu kisejej, nemates jokiu dekliuku ir atrodo kaip naujas. Pries tai turejau galaxy S - sudu sudas. Blizgi plastmase apsitryne jau po menesio, nuo kampu "chromas" nusilupo po 3 menesiu... aisku yra zmoniu kuriem nerupi estetika
Gytixas 2013-03-19 15:29
Visapusiskai pritariu .Telefona turi naudoti toki koki nusipirkai ,o ne i dekliukus delioti .Juokingiausia ,kad dziaugiasi telefono plonumu ,o tik nusipirke ieskosi dekliuko O del Motorolos patvarumo ir pats esu patenkintas .Seniau turejau pirma Droida ir po daug naudojimo (be jokiu deklu) ,telefonas isliko beveik kaip naujas , net plastikines dalys isliko gerame stovyje . O va dabar naudoju HTC ,tai jis tikrai per stipriai devisi. Nors atrodo ,kad net labiau saugau ,nei Motorola .
kestutisz 2013-03-21 10:32
Šiaip, Razr kaip ir visai norėčiau, jau į tą pusę kaip turi atrodyti telefonas, bet deja gamintojas užknisa su savo žaidimėliais - JAV vienokie telefonai, kitokie Europai, terminai neaiškūs ir pan. Jų flagmano RAZR MAXX HD kaip ir negali tiesiog nusipirkti (na, gali aišku, bet faktiškai be garantijų). O S4 tiesiog bus (na šiek tiek modifikuotas) visur ir tiek, ir tikiu jog pagal numatytus terminus.