„Valve Steam“ žaidimų parduotuvėje atsirado galimybė išbandyti žaidimus prieš išleidimą  (6)

Kompanija „Valve“ visaip bando „įtraukti“ asmeninių kompiuterių žaidėjus. Dabar pranešama, jog kompanija į savo žaidimų parduotuvę integravo naują „Early Access“ segmentą, kuris leis žaidėjams išbandyti žaidimus prieš jų išleidimą, jei tuo susidomės, žinoma, jų kūrėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „Early Access“ sekcijoje prieinami 12 žaidimų, tačiau galimybė išbandyti juos ankščiau, nei jie pasirodys, nebūtinai yra nemokama. Kaip pavyko sužinoti, čia viską spręs žaidimų kūrėjai, nes jie gali siūlyti ir nemokamą žaidimo bandymą, ir už jį prašyti mokesčio.

Idėja už „Early Access“ programos, žinoma, yra žaidimų kūrėjams galimybė pamatyti žaidėjų nuomonę. Žaidėjai jau dabar yra raginami diskutuoti, įterpti paveiksliukus ir net parašyti plačias nuomones. Visgi viską ir vėlgi spręs kūrėjai, kurie gali ir labai akylai stebėti žaidėjus, o gali to tiesiog ir nedaryti.

Naujas sumanymas, be jokios abejonės, dar nėra pilnai užbaigtas, jame nėra ir daug žaidimų. Mes minėjome, kad žaidimų šiuo metu yra 12, tačiau žinomesnis iš jų tik vienas - Arma 3. Norintys išbandyti jo „alpha“ versiją turi sumokėti 33 JAV dolerius, tačiau už šią sumą jie ne tik iškart dabar galės išbandyti žaidimą, tačiau ir vėliau pasirodysiančią „beta“ versiją bei atsisiųsti užbaigtą žaidimą, kai šis pasirodys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: