„Valve“ prakalbo apie žaidimų kompiuterius, kuriuose veiktų „Steam“ platforma

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MNM 2013-01-13 14:24
Patinka man Valve vien del to, kad nebijo plaukti i naujus vandenis. Nors konsoliu rinka per daug sudetinga ir rizikinga, bet jau vien tai, kad bus pasiula reiskia daug. Man tik kyla vienas klausimas. Kokia tures buti konsoles technine parinktis, kad butum uztikrintas, jog Valves console patrauks visus siulomus zaidimus iskaitant busimus ir nepasens dvieju metu begyje? Nes kaip suprantu, tas kubikas bus ale PC portas i konsole, su Linux sistema+steam, su galimybe idiegti Windows, bet tam, kad pazaistum naujausius grajus, tam reikia itin brangios sistemos, kad pavilktu. Ir tos brangios sistemos, tikrai ne kaip kubikai atrodo, o visi pilni ATX Tower'iai. Nebent jie ruosiasi siulyti tik tam tikrus zaidimus, portintus linuksams ir optimizuotus. Bet tada ir zaidimai bus tik spec. Tai bus idomu pamatyti visa sita reikala.
Lixteris 2013-01-13 14:58
O kiek Nintendo Wii turi mums įprastų žaidimų iš Xbox 360 ar PlayStation 3? Mažai, o Wii vis tiek lyderis, o Wii U visi perka ir toliau. Čia manau bandys Valve sužaisti naujo valdymo pulto korta.
CiurkaKaratistas 2013-01-13 21:31
SteamBox labiau koncpecija negu kažkoks konkretus įrenginys. Newellas kalbėjo apie tris galimus "tier'us" kurių pradinis prasidėtų nuo 99 dolerių ir būtų tinkamas žaisti maždaug ant 720p medium/low settingsais ko gero. Antra pakopa būtų ~ 300 dolerių ir atitinkamai galiingesnė, o paskutinė, kaip sakė, only limited by how much you are willing to spend. Kad naujausių žaidimų ant uber nustatymų ant entry SteamBox nepažaisi tai fakc, bet su dauguma jų ant 720p rezoliucijos susitvarkytų ir tas pats Xi3 Piston
wolas 2013-01-14 02:05
Nors ir kaip man patiktų, jog bus naudojamas linux'as, bet nemanau, kad developeriams labai patiks pritaikinėti žaidimus skirtingiems "tierams" ir vartotojams nepatiks, kai pasens jo steambox'as greitai lyginant su kitom konsolėm, kai koks xbox360 būdamas 7 metų vis dar temps žaidimus.
kestutisz 2013-01-14 08:27
Pasenti tai aišku pasens, bet kartu su esamais xbox/ps ir pan - tiesiog TV nelabai keičiasi, čia ne monitoriai su vis didesnėm rezoliucijom. Užtenka kurti dabarčiai vieną 1080'tuką ir ateičiai 4k.