„Valve“ prakalbo apie žaidimų kompiuterius, kuriuose veiktų „Steam“ platforma  (5)

Šios savaitės viduryje kompanijai „Xi3“ priminus apie savo greipfruto dydžio kompiuterį ir užsiminus, kad jame galėtų veikti „Valve Steam“ su savo funkcija „Big Picture“, Gabe Newellui, „Valve“ vadovui, nelieko nieko kito, kaip tik pranešti, jog sulauksime „Steam Box“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi „Valve“, pasak G. Newello, nežada tapti šios naujos rinkos nišos vienvaldžiais lyderiais, siūlydami kažkokias funkcijas, kurių negalės turėti partneriai. Atvirkščiai, „Valve“ ypač artimai bendraus su visais, kurie nuspręs savo mažuose žaidimų kompiuteriuose naudoti „Steam“ platformą.

„Mes šioje rinkoje pasirodysime su savo produktu ir jį pardavinėsime. Tai bus „Linux“ operacine sistema pagrįsta dėžutė, bet jei jūs panorėsite joje turėti „Microsoft Windows“, jūs tai nesunkiai galėsite padaryti. Mes net nežadame tokio veiksmo drausti ar jį padaryti sunkiai įmanomu. Mūsų produktas tikrai nebus „užrakintas“ žvelgiant tik į vieną galimą perspektyvą.“, - kalbėjo G. Newellas, apsidrausdamas ir sutikdamas, kad suvaržymai populiarėti „Steam“ platformai tikrai nepadės.

„Valve“ vadovas prakalbo ir apie ateitį, susijusią su „Steam Box“ funkcijomis. Pasak jo, artimoje ateityje pasirodysiantys, naujos kartos valdymo pultai naudosis mūsų biometriniais duomenimis, o vienas „Steam Box“ kompiuteris leis žaisti keletą žaidimų vienu metu keliuose ekranuose.

„Aš manau, kad jūs pamatysite valdymo pultus, kurie naudos labai daug biometrinių duomenų. Jūsų rankos, jūsų riešas ir jūsų pirštai iš tiesų yra jūsų didžiausias ginklas.“, - užbaigdamas kalbą sakė G. Newellas, tiksliai neatskleisdamas, kokių valdymų pultų mes galime tikėtis ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(0)

Komentarai (5)