Virusai tobulėja, o antivirusai? Interneto vartotojų naivumas ir bandymai apsisaugoti.

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ashirviskas 2013-03-27 14:34
Durna reklama. Niekam antivirusinių nereikia išskyrus blondines, bobutes ir technologijose atsilikusius asmenis. Į savo kompą paskutinį kart, kai surašiau antivirusinę, po metų jokios apsaugos neturėjimo, rado 1 "virusą". O tas "virusas" buvo keygen, kuris net nėra virusas. Manau dabartiniam žmogui pilnai pakanka sveiko proto (nespausti ant durnų "download now free" banerių, ir nesiųsti jokių .jpg.exe) ir WOT addonso. Iš antivirusinių naudos yra 0, jos tik apsunkina kompo darbą, prirašo savo addons ir siūlo pirkti visokius ale extreme pc turbo booster xxx (pvz. AVG pc tuneup). Man jos teikia naudą tik tada, kai šeima ar šiaip kažkas pripučia į pc nesąmonių, kurias vėliau išvalyti reikia. Antivirusinės pačios būna kartais kaip grynas virusas, kai kurių net išinstaliuoti be safe mode neįmanoma.
zemaitux 2013-03-27 15:06
-Kodėl į kompiuterį, kuriame įdiegtas Kaspersky Internet Secutity nei vienas virusas negali būti įdiegtas? - Nes virusams neužtenka RAM`ų, kuriuos visus suvalgo Kasperskis.
HnrKS 2013-03-27 15:24
Juokingiausia, kad žmonės perka antivirusinines ir jomis nemoka naudotis. Siunčiant kenkėjišką programą pasakai „Išjunk antivirusininę“ ir 70-80% taip ir padaro..
kroitus 2013-03-27 15:39
O vat tenka pripažint, kad tokių vartotojų yra absoliuti dauguma... Man šiek tiek trikdo pavadinimas „Atviros informacinės sistemos“. Įmonė su atvirom technologijom neturi, kaip suprantu, nieko - jie tik Kaspersky pardavinėja...