HTC One „skerdikų“ iš iFixit pripažintas neremontuotinu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tadasp 2013-04-04 12:32
Tai jei sugenda telefonas tai turėtu duot nauja ,o ne taisyt.
Fostil 2013-04-04 13:26
Durniausia politika kokia tik gali but, kad neleisti taisyti techniniu irenginiu. Tokiems gamintojams nuosirdziai linkiu tik bankroto, nes neketinu melstis, jog nesugestu telefonas po garantinio laiko ar dar geriau atsitiktu "negarantinis" gedimas.
Simplicity 2013-04-04 13:52
Tau niekas ir nedraudžia taisyti. „Jūzeriai“ nori, kad telefonai ir kiti įrenginiai būtų kuo plonesni, o įmonės jiems tai ir siūlo. Pasirinkimai yra du: - skirti daugiau fizinių išteklių surinkimui ir taip padidinti produkto kainą; - atsisakyti „nereikalingų“ jungčių ir viską susodinti ant klijų ar lydmetalio, taip atpiginant patį produktą. Auksarankių laikai po truputį baigiasi. Gan dažnai įrenginį serviso centras gali suremontuoti pigiau nei „meistriukas“.
Fostil 2013-04-04 14:23
Samsungai vieni is ploniausiu, bet kazkaip sugeba su ta "pigia" plastmase ikist varztukus lengvam isardymui ir jei ifixit tau gatves "meistriukai" tai nelabai isivaizduoju kas tada sedi servisu taisyklose.
Simplicity 2013-04-04 15:06
Esmė, ne tame kaip meistrai yra pasivadinę, o kokią prieigą prie informacijos turi ir kokių būdu dalis gauna. Oficialiame gamintojo serviso centre dirbančiam žinių reikia gerokai mažiau nei kad kokiam auksarankiui (kad ir iš ifixit), nes jis turi ne tik kelių šimtų puslapių apimties surinkimo/išrinkimo instrukciją su paaiškinimais kas kur eina, bet ir visas reikiamas dalis su jų kodais. Oficialiame servise niekas nesikrapšto, kad kokią sulūžusią jungtį ar mazgą perlituotų, o keičia visą bloką ir nesuka dėl to galvos, nes tas blokas kainuoja kokius juokingus 20$. Jei pradėti krapštytis su kiekviena jungtim, specialiom dangom ir t.t., tai paaiškės jog vien pats darbas atsieis brangiau už patį gaminį.
trapecijus 2013-04-04 18:49
O su kuom skambinsi kai visi subankrutuos?
Nerkashis 2013-04-07 14:38
Tarkim ragelio naudotojas jį naudoja ypač dažnai. Akumuliatorius per garantinį jau nusibaigia. Kaip jį pakeisti? Imti naują ragelį? O jei užsimanau talpesnio akumuliatoriaus? Tokiu atveju, lieku prie plastmasinio semisungo.