„Google“ užsiėmė tikru „Play Store“ parduotuvės valymu, pašalino 60 tūkst. programų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fostil 2013-04-10 13:08
Kaip kitaip si straipsnio autoriu galim butu pavadint jei ne apple fanbojumi? Koks tikslas buvo tos paskutines pastraipos?
Nukainotas 2013-04-10 13:12
„Interneto milžinas taip stengiasi nedirbti, nes nori viską automatizuoti, kai „Apple“ tiesiog pasitelkia armiją žmonių, kurie įvertina programas.“ Parašyta taip, lyg automatizavimas būtų smerktinas dalykas. Kaip tik dalį funkcijų automatizavus galima žmogiškus resursus nukreipti į svarbesnius darbus.
moo 2013-04-10 13:19
Kaip tik paskutinė pastraipa yra visiška tiesa - palyginus su Apple ten šiukšlynas. Čia bet koks susipažinęs ir objektyvus vartotojas pasakytų taip. O dėl automatizavimo, tai man kaip tik sukėlė pozityvą nes aš suprantu, kad tai taupo pinigus, reiškia jie elgiasi racionaliai nors šiam momentui ir nebūtinai kokybiškaiu. Ir tai nereiškia kad nėra dirbama. Automatizavimo logikų sukūrimas ir įdiegimas sistemose irgi yra darbas. Jei apple neturės panašių sistemų, po kažjkurio laiko, kai Google pagaliau "sukalibruos" savąsias, jau ir matysis skirtumas - vieni iš ties nedirbs nes pasidarė sistemą, kiti dirbs (sąnaudos) kaip dirbę.
Lixteris 2013-04-10 13:22
Rasiau as ir as nekenciu Apple, naudoju tik Android ir naudosiu dar daugeli metu. Tiesiog tokia tiesa ir tiek, rasydamas bandau islikt nesaliskas.
nernestas 2013-04-10 17:26
as jum sakau sis internetinis puslapis labai geras. bet adminai ar redktoriai izsimileja tuos nelemtus apple produktus. taip google play turi labai daug slamsto. o jus nepagalvojot kodel. juk ten daug kas nemokama ir jai nori geresnes ar pilnos versijos tai mokek pinigus bet ir tai labai nedaznai. o apple viska apmoka ten be pinigu net neik, rasi tik demo verijas. va tuo ir skiresi google play leidzia visiems deti savo produktus ir naudotis jais o apple ne. android sistema viskuo lenke ios sistemas apple sistemas