„Facebook“ fiasko: naująją programėlę pasitiko kritikos lavina (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kadras 2013-04-16 18:49
Nežinau kokia turėtum būti facebook auka, kad telefoną paversti facebook..
elio 2013-04-16 23:05
Graudu, kai tokios stambios įmonės nesugeba padoriai veikiančios programėlės sukurti - Facebook, Youtube patys pirmi apgailėtinų programėlių pavyzdžiai šovę į galvą...
arvis911 2013-04-17 00:23
Pala, pala..... O kas su youtube aplikacija blogai? Man ji veikia gerai. Gal galėtai plačiau aprašyti apie problemas?
elio 2013-04-17 01:05
Top komentarų rodymas? Komentarų thumbs up/thumbs down? My subscriptions pagrindiniu langu padaryti - nope, neįmanoma. Užtenka pasižiūrėti į atsiliepimus ir įvertinimus po šiomis programėlemis...
Gytixas 2013-04-17 03:19
Labai teisingai . Del youtube dar galiu prideti ,kad playlistai neveikia ,kaip turetu . Didzioji dalis video isvis yra neprieinami del mobile versijos . Subscribu idetu video neina isrinkt ,rodo tik siulomus (milijonus kartu matytus) video ,kitu likus ir tt . Pacioje facebook programoje susiduriau tik su nepatogiu pm atrasymu ir tuom ,kad neina paziuret kas vyksta grupese
Smėlis 2013-04-17 09:55
Man didžiausias idiotizmas, kad youtube negroja fone. App'sas sukurtas tik video žiūrėjimui, nors esu tikras, kad daugybė žmonių dažnai jį naudoja tiesiog muzikos klausymuisi, ką turėtų būti galima daryti ir kažką kitą su telefonu/planšete veikiant arba netgi užrakinus telefoną.
rwc 2013-04-17 10:26
Kuo toliau, tuo labiau džiaugiuosi gudrutį galaksį uždaręs stalčiuje. Nėra plytukėje nei fybukų nei bytūbų - o ir kam jų? Užtat gerai skambina. Nors WAP, kamera ir Angry Birds kartais praverstų...
Smėlis 2013-04-17 10:52
Tu kaip senas niurzgantis diedas, kuriam prie Smetonos buvo geriau.
- 2013-04-17 11:08
Na žinai, prikrauna dabar visokio šlamšto, kurio nei ištrint, nei išjungt ...
rwc 2013-04-17 11:22
Na , prisipažink - juk technologijų smogas ir patį kartais vargina. Mane užknisa vien tai, kad sėdžiu po 16 val. per parą prie kompo. Užknisa, kad (jei nepasirūpinu išjungti) per Skype, GTalk, Y!, MSN, ICQ, IRC giminaičiai, epizodiniai bendradarbiai, klientai, agentai mato, kada sėdžiu prie kompo, kada - miegu ar laku alubary. Ir štai - dabar dar ragelis mane persekioja, paskandinus laptopą unitaze. Ko man mažiausiai reikia - tai minant dviratį tyrlaukiais, leidžiantis slidėm nuo kalno, vaikštinėjant su žmona Žaliakalniu, ar patetiškai žiūrint teliką arba tiesiog lakant su atsitiktiniais pažįstamais - pornotūbės ir snukiaknygės. Esu greičiau technofilas nei technofobas - tai mano mylimas darbas, hobis, laisvalaikis, manija. Egzotiniais gadgetais iš stalčiaus galiu pusę Šilainių aprūpinti. Tik man pačiam nuo jų dantys atšipo per šituos dešimtmečius nuo pirmosios "Santakos". Taip, turiu ir gražuoliuką žvėriuką S3. Patinka man jis. Bet nepakankamai, kad 2013-ais metais būčiau prisivertęs jį pakrauti.
Smėlis 2013-04-17 12:02
Na, kartais dėl jo ir staugti norisi. Bet man niekas netrukdo telefoną tiesiog išjungti, ar tam, kad esant reikalui jame galėčiau pažiūrėti kiek valandų, įjungti "blokavimo rėžimą". Man niekas netrukdo tiesiog nesinaudoti paslaugomis (snukiaknygės ar youtubės) kai man nereikia. Visgi smagu pasileisti per youtube gabalą, kai telefone sudėti mp3 tiesiog atsibosta ir pasiklausyti kokio gabalo kol minu dviratį. Aš tiesiog išmokau ignoruoti technologijas kai man jų nereikia, tačiau pasinaudoti viskuo kas įmanoma, kai to reikia. Protingofoną labai lengva paversti tiesiog rageliu keliais paspaudimais atjungus 3g/wifi/gps. Ir baterija tada laikys vos ne pusę tiek, kiek pasibaisėtinojo 3310. Gal tik vairuojant protingofonu naudotis bus vistiek nepatogu. Antra vertus, tai ir draudžiama. O štai 3310 prireikus į navigaciją ar pilnavertį medios grotuvą nepaversi.
rwc 2013-04-17 12:35
Matai, . Beje, peiki "pasibaisėtinąjį" 3310. Prisipažinsiu - konkrečiai šito modelio nenorėčiau, nes per didelis ir per sunkus (nors su galaksiu palyginus - kelnių kišenėje tiesiog plunksnelė). Paskolinęs gudrafoną žmonai, galvojau išprotėsiu - bet pripratau. Dabartinis mano ragelis nemoka nieko, ko nemokėtų 3310 - bet yra tiek pat patikimas, laiko pusantros savaitės ir nebijo nuskristi nuo stalo. Ir malonumas - man jis tiesiog "savas", nepretenduoja būti gudresnis už mane, nerodo kaprizų. Prie jo pripratus, galaksis tiesiog britkus - valydamas dulkes nenoriu prie jo liestis, tarsi kiščiau nagus į karvašūdį (uncanny valley?). Žemėlapiai, GPS? Kam tau jų, kiba savo makaulės neturi? Nebepažįsti savo miesto? Pilkosios ląstelės tiek užkalkėjusios, kad pažiūrėjus į žemėlapį nesuvokia dviejų posūkių? MP3, jūtūbės? Geriau retkarčiais paklausyk čiulbančių paukščių užuot slėpęsis nuo realaus pasaulio garsų po čiastūškių bumsais. Mokykis eilėraščių, pats juos kurk. Spręsk galvosūkius. Tiek veiklos, kad nėra kada klausyt empėtriuoškių!
Smėlis 2013-04-17 14:15
Kadangi muzika yra vienas iš gyvenimo malonumų, tai tokie patarimai atrodo kiek ne į temą. Ypač kai 6 mėnesius per metus girdisi ne paukščių čiulbėjimas, o varnų kranksėjimas, kuris dar ir pravažiuojančių sunkiasvorių automobilių burzgimu praskiestas. Beje, grafomanija gali būti ne ką menkesnė obsesija, kaip ir chroniškas snukiaknygės teršimas. Pavyzdžius gali susirasti rasyk.lt (kuriame esu savo jaunas dieneles praleidęs), zaliazole.lt ir t.t.
elio 2013-04-17 18:50
Kompanijos multi-milijardinės, o programėlės atrodo keli kreivarankiai programuotojai kuria.
Paprastas_zmogus 2013-04-17 19:15
Dalinai sutinku su rwc. Aš problemą pavadinčiau ne technologijų smogu, o žmonių pamiršimą, kad technologijų kiekis kasdieniame gyvenime turi turėti kažkokias ribas. Mes pernelyg pasinėrę į ekranus. Kompiuterių, telefonų, televizorių. Štai telefonuose kiekviena kvaila programėlė galvoja, kad yra pakankamai svarbi ir nusipelniusi teisės pypsėti kišenėje ir blaškyti dėmesį kažkokiais Facebook pranešimais... Ir kai kokia nauja programa vis prašo leidimo/teisės mėtyti push pranešimus, žmogui dažnai būna sunku pasakyti ne, nes tą sekundę atrodo "o kodėl gi ne?". Taip labai greitai pats paskęsti tarp visokių nereikšmingų pranešimų ir pamiršti, kas yra svarbu. Tiksliau, kad tai yra NEsvarbu. Taigi sugalvojau eksperimentą ir jį vykdau. Atėmiau iš daugumos programų push pranešimų teises ir palikau tik e-paštą, SMS ir žinoma skambučius. Visos kitos programos nebeturi teisės nei skleisti garsų, nei mėtyti pranešimus ant lockscreen'o ar pačiame meniu. Tos programos dabar tegali išspausti vienetuką ant savo ikonos... O smėlis panašu, kad nesuprato, ką rwc norėjo pasakyti Žinoma, kad niekas neverčia nieko daryti, bet kai kišenėje guli internetas ir neriboti užsiėmimai jame, tikrai didelė pagunda tą telefoną pradėti minkyti. Matyt todėl jam paprastas telefonas yra šioks toks išsilaisvinimas - "nėra ir nereikia".
kionig 2013-04-17 19:28
Man atrodo, vieną dieną daugeliui išvis nereikės mąstyti, tik atitinkamai reaguoti į signalus ir jų lygius. Kai žmonės ne tik su akinius.. O, ko dar betrūksta iki pilnos laimės? Ir kad neatsiliktum nuo progreso ir būtum krooootas? Taigi, vieną dieną koks nors google, MS, Apple, FB spręs už tą daugelį ką jie turėtų daryti. Panašiu būdu ištreniruojamos žiūrkės, kai joms duodami saldumynai už gerus veiksmus, o už blogus, krečia elektra. Po tam tikro laiko žiūrkės tampa puikiai treniruotos, reaguoja į signalus automatiškai. O, mūsų smegenys lyg tais kitaip veikia? Hell no! Visa ta pati psichologija.