Nurodoma, kad prie išmaniojo laikrodžio veikiausiai dirba ir „Microsoft“  (0)

Atrodo, kad šių metų šventinis sezonas bus kažkuo ypatingas, jei mes kalbėsime apie įrenginius komunikacijai ir pramogoms. Jau aišku, jog sulauksime naujos kartos žaidimų kompiuterių, tačiau panašiu metu turėtų prasidėti nauja produktų serija, kurią sudarys išmanieji laikrodžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“, kaip ir ne kartą minėjo, iš programinės įrangos milžino nori pamažu virsi į tokią kompaniją, kaip kad „Apple“, kuri geba suderinti ir programinę, ir techninę produktų puses. Su „Windows“ telefonais ir „Windows“ planšetais mes esame įtikinti pasirinktu keliu, tad tolimesni žingsniai neturėtų labai stebinti.

Įtakingas leidinys „The Wall Street Journal“ ir vėl paskleidė gandą, kuris šį kartą susijęs su išmaniaisiais laikrodžiais. Teigiama, jog „Microsoft“ ieško tiekėjo Azijoje, kuris galėtų gaminti 1.5 colio įstrižainės ekranus. Kyla įtarimas, kad toks ekranas skirtas išmaniajam laikrodžiui. Dar labiau įtarimus sustiprina tai, jog toks ekranas, pasak leidinio, turi būti prisilietimui jautrus.

Galime priminti, jog pastaruoju metu gana garsiai kalbama, jog „Apple“ ruošiasi išleisti išmanųjį laikrodį. „Samsung“ netgi patvirtino, kad darbas prie tokio projekto tikrai vyksta. Nieko keisto, jog tą patį darytų ir „Microsoft“, tik nėra aišku, ar laikrodžius iš minėtų kompanijų išvysime iki šių metų pabaigos. Kyla ir įvairių spėliojimų, ar laikrodžiai nebus „pririšti“ prie vienos operacinės sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: