Programišiai kuria anoniminę finansų sistemą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZmogZ 2013-05-02 16:45
"Šiandien „Bitcoin“ valiuta yra svyruojanti ir labai spekuliatyvi, taigi nekelia pasitikėjimo." Oj, parazitai, ką jie čia apgauti tikisi? Lygtai eurai, doleriai ir t.t. būtų verti pasitikėjimo ir nespekuliatyvūs. Ir bitcoinas bent jau svyruoja aukštyn žemyn, tuo tarpu doleriai, eurai tik žemyn Valdžios primestos valiutos reimiasi vien prievarta ir iliuzija, nors bitcoinas irgi iliuzija, bet bent jau visuotinai sutarta, o ne prievartinė. Vertimas irgi žudantis: "they weren’t just made for buying and selling things" išvertė "jos nesukurtos daiktų įsigijimui ir pardavimui", o turėtų būti "jos sukurtos ne tik daiktų įsigijimui ir pardavimui"
kionig 2013-05-02 23:05
, svyruoja bitcoinai ar ne? Pažiūrėsime kol tas burbulėlis išsipūs. O, kas burbulų visad laukia?
ZmogZ 2013-05-02 23:34
Burbulus, aišku, manipuliuotojai sukelia, bet reikia tikėtis kad ateis laikas, kai žmonės realiai naudojantys bitcoinus atsvers manipuliuojus, o iki tol lieka tik vadovautis galva ant pečių, pvz. nepasikliauti vieninteliu mainių tinklalapio kursu, atsižvelgt į ilgalaikį kurso kitimą ir t.t. Man, asmeniškai, centralizuotų valiutų burbulai daug baisesni, nes juos valiutų savininkai kada panorėję gali sukelti.
obuglas 2013-05-02 23:51
Man įdomu tas bičas, kuris pardavė Porsche už 300 BTC, kai kursas buvo apie 200$, nenusirovė plaukų dar Nes BTC nuo to laiko nusitėškė iki 105$ O kas liečia pačias virtualias valiutas - šiuo metu jų yra minimum 10, tiesiog BTC daugiausiai išreklamuotas, bet tuo pačiu turi nemažai minusų.
onealfa 2013-05-03 09:57
Man tik juoka kelia sitie visokie BTC kritikai. Va praeita nakti panikieriai numuse trumpam BTC. kaina. ACIU jiems labai uz tai - gavau puikia proga pasipildyti savo pinigine NEBRUNGIAI. Klausimas kritikams - ar tikrai tikite, kad virtuali crypto valiuta ( kad ir kokiu vardu ji besivadintu) neturi ateities? Ar manote kad ir po 50 ar 100 metu zmonija visa dar naudosis pasenusia, pries kelis amzius israsta FIAT valiuta , ir popieriniu cash ???? Atisbuskite !!!
kestutisz 2013-05-03 15:29
Kol alternatyvios valiutos nesudaro reikšmingos konkurencijos tradicinėm tol valstybėm//bankam viskas vienodai. Tradicinės valiutos nedeklaravęs net per sieną negali pervežti, ir visai ne todėl kad popierius labai brangus ar vietos daug užima (gal išversi kur pamiškej tinkmamai neutilizavęs) :) Tai jei negalės sugaudyti virtualių pinigų - juos užblokuos/susodins keityklų/tanzakcijų serverių operatorius ir tiek
immortallt 2013-05-03 23:52
Bitcoin net nėra valiuta. Na gerai, jinai yra valiuta, bet ne labiau nei Eveonline ar runescape pinigai. Tad nemalkit šūdo lygindami eurus ar dolerius su bitcoin, kurių svyravimai per dieną ir po 50% eina. Kai metų svyravimas didžiausias USD/EUR būna max 20%. Valdžios primestos valiutos.... Pasigydyk protelį, tada paskaitinėk apie pinigų istoriją ir tada suvalgok bent vieną geresnį sprendimą ir jį išanalizuok bei paskaityk istoriją. Drįstu statyti 100 litų su santykiu 1:10, kad nesugalvosi. Onealfa, o tu man atsakyk, kiek google'as su savo serveriais galėtų per dieną "prisigaminti" tokios valiutos? Įtariu tiek, kad kainą numuštų iki cento dalių. Tai yra valiuta žlugtų. Man keista, kaip atsiranda tiek daug naivių žmonių? Pasipelnyti aišku įmanoma iš tokios veiklos, bet jau didžiausi pelnai praėjo.