Kiek milijonų „Samsung“ turės sumokėti „Apple“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2013-05-16 09:31
Anksčiau visi telefonai atrodė taip kaip Samsung (mažas ekranas, o po juo klaviatūra) ir dabar visi telefonai atrodo kaip Samsung (kvadratas su didelių ekranu). Taigi, ar čia kopijavimas ar tiesiog išvaizdos kitimo tendencijos. Anksčiau visi televizoriai buvo kvadratiniai ir su išlenktais ekranais. Dabar visi televizoriai yra ploni ir plokšti, ateityje bus įlenkti. Tai kas čia ką kopijuoja? O gal čia paprasčiausias išvaizdos kitimas laikui bėgant? Anksčiau visi gamindavo ilgus sijonus iki pat žemės, dabar visi sijonai aukščiau kelių. Tai kas čia ką kopijuoja?
Lukasfragas 2013-05-16 09:47
samsungo telefonas 2006 vs apple 2007 http://photos.appleinsider.com/Sam.Apple.001.jpg arba 2005+ metu telefonai priesh apple: http://cdn-static.zdnet.com/i/story/70/ ... ogrady.jpg
EdvasP 2013-05-16 11:55
Apple parazituoja truputėlį sakyčiau.
Spokis 2013-05-16 12:09
Dėl to ir nemėgstu Apple, tik Samsungui truputį geriau, ir lekia skūstis mamai... o telefonai jau 5 serija taip pat atrodanti eina..
PrefixS 2013-05-16 15:52
Nieks čia nieko nekopijuoja, tik APPLE neturi ką veikti ir tysioja visus iš eilės po teismus. Dėl to man ir nepatinka nei jų produktai, nei pati kompanija... Per daug pavydi.
Kirtiklis 2013-05-16 17:25
Jei nesugebi įdėti normalios foto, tai geriau visiškai nedėk arba dėk dėl ko tiksliai teisiasi. O dabar patikrink nuorodas ir eik pas Okulistą regėjimo pasitikrinti. O gal čia užsakomasis straipsnis išpuolė?
andriulis 2013-05-16 18:54
Na ką žinau tas jūsų samsung - O toliau net nenoriu žiūrėti, nes vis naujesni telefonai. Visi tie telefonai yra su qwerty klaviatūra. Neginu apple, bet ar jūs to norit ar ne, bet jie pagamino tokį įrenginį į kurį lygiavosi visi telefonų gamintojai.
Paprastas_zmogus 2013-05-16 19:20
Tai, kad šitas Samsung iš tkrųjų buvo pristatytas PO iPhone, o pardavinėjamas dar vėliau.
vanduo4 2013-05-16 20:16
- Sakyciau cia kalba eina apie dizaina ne vien kaip apie isorine isvaizda. Visiskai pasikeite telefono valdymo metodika. Buten iPhone pradejo telefonu su lieciamu ekranu era, o Samsung iki tol gamino dzidziules klaviaturas, nes nemate kitos alternatyvos. Paprastesni Samsung telefonai turejo 3 mygtukus, bet tai visikai kitokia valdymo sistema nei dabar su lieciamaisiais ekranais. - Aisku viska uzpatentuoti negalima, nes stabdys betkoky progresa, taciau kopijuoti viska nagalai - tai kokia prasme kazkam investuoti y kuryba jeigu galima nukopinti. Zodziu kurejams gresia bankrotas. Jau dabar Samsung isvaizda daug pasikeitusi, bet tik del iPhone ieskiniu teismuose. - Taip, kad bent kol kas Samsung tera tik "Ideju Vagis". - Samsung nepasiule nieko revoliucingo; - Apple pasiule: 1. iPod, iPad; 2. lieciamasis ekranas; 3. Tablets kompiuteriai; 4. fotoaparato priedelis iPhon'ui; 5. lighting jungtis pakrovejui; 6. lankstus ekranas tik dar nepateike jo pritaikymo galimybiu, tad ir Samsung nesugeba sugalvoti kaip jy panaudoti, nors sia technologija irgi turi; 7. iTv - kalbama seniai. Tad Samsung suskubo pagaminti savo varianta visgi kazko labai revoliucingo vis dar nera; 8. iWatch laikrodis - Samsungas velgi neriasi is kailio buti pirmas, bet ir vel nera rezultato - laukiamo kol Apple pasiulys savo varianta, kad veliau butu galima y kazka orientuotis. - Samsungui galiu buti dekingas tik del geru kainu, bet ideju ju kuryboje labai truksta. O iPhone pirkau tik del to, kad pasibjaurejau Samsung reklamine kompanija - jie pila srutas ant Apple produkcijos, o Apple orientuojasi tik y savo produktu kokybe. Pvz.: paimkit paprasta S3 ir i5. Ysidek S3 y galine dzinsu kisene ir atsisesk - ekranas sutrukines. O i5 tik sulinks bet veiks ir toliau kuo puikiausiai. Reziume: Apple - tai brangi, kokybiska ir ORIGINALI produkcija; Samsung - pigi, viutinio patvarumo Apple produktu kopija. Netgi Nokia sugebejo pasiulyti beviely baterijos ykrovima, o Samsung nedugebejo nieko naujo. Vagis turi buti baudziamas, na bet viskam yra ribos.
vanduo4 2013-05-16 20:30
Pamirsau pridurti, kad Samsung neturi negti savo operacines sistemos - Androit tai neju kuryba. Apple turi savo iOS, kuri veikia stabiliau nei android ir optimaliau (naudoja maziau energijos). O tai yra todel, kad: 1. iOS riboja vartotojo priejima prie sistemos, todel cia negalima daryti kardinaliu pakeitimu. Android priedus ir pakeitimus gamina visi kas netingi todel truksta tarpusavio suderinamumo, o kai kurios ju funkcijos dubliuojais, o tai reikalauja didesniu baterijos resursu, stipresnio procesoriaus ir kt.; 2. Android turi daug virusu nes sistema atviro pobudzio. Tad daug kas skundziasi didelemis saskaitomis del interneto nors juo nesinaudojo. Pasirodo, Androi telefonai sugeba patys be vartotojo sutikimo prisijungti prie interneto, o tai neymanoma su iOS sistema; 3. Samsung deklaruoja daug didesnes baterijos talpa ir ilgesny telefono laika, taciau realybeje iPhone laiko ilgiau nei S3 ir kt. Kame paslaptis?; 4. iPhone niekada nekrenta anr ekrano, o Samsung krenta. Kodel? 5. ir t.t., ir t.t. Samsung gali pasigirti tik didesniais greiciais ir talpomis. Bet ar tai tik nera tikruju Samsung trukumu priedanga? Didesne baterijos talpa kaip eleiminuoja didesny energijos suvartojima, ber tai efektyvu? Noreciau paklausit - kiek realiai jus isnaudojate tuos visu smartfonu pajegumus? Ytariu, kad gal kokia 50%.
Kirtiklis 2013-05-16 22:30
O ne vanduo4 atakuoja su savo faktinėm ir loginėm klaidom, kad net neverta visko atsakinėti. O ypač šitas teiginys yra "EPINIS" ir atrodo jog sėdint po obelim, krentantys obuoliai išmušė žmogeliui dalį intelekto. Cituoju:
Creatium 2013-05-17 00:22
Ir realiai pažiūrėjus (objektyviai), tai tik šis teiginys yra juokingas. Visi kiti daug maž yra puikiai apibrėžiantys esamą situaciją. Ir tą pamatai kai tik pažiūri iš neutralios pozicijos. Nereikia nieko ginti. Nei Apple tobuli, nei tuo labiau Samsungas. Bet kai sudedi va tokius visus punktus - išvadą gali padaryti nelabai gerą Samsungo naudai.
arvis911 2013-05-17 12:25
O tu ką tik įrodei, kad tavo IQ yra 5. Kur tu matai šiame teiginyje privalumą? Kad sėdi ant savo telefono? Toliau gaila man naikinti pilkąsias ląsteles.
Thorn 2013-05-17 13:55
Arvis, thumbs up uz posta. Anekdotu prirase vanduo, bet as tingejau rasyti. O ir beprasmiska - matai, jiems Applas vis dar kokybiski, po sitiek naujienu apie problemas su rysiu, ekranu, korpusu, zemelapiais.
kitty 2013-05-17 15:21
Man atrodo kad Apple revoliucija sukele tik tais visais teismais ir patentais Daugiau- jie viska tik patentuoja,patentuoja, menkiausia atsiprasant SH. Kitos kompanijos tiesiog tobuleja ir vargo nemato, na padare kas nors panasu- gal tiesiog tai patogiausias/geriausias variantas? Plyta suapvalintais krastais buvo israsta pries tukstantmecius, ner cia ko isradinet nesamoniu. Arvis- 100% palaikau Pastebejau kad didzioji dauguma apple vartotoju perka preke nes ji Apple. As geriau jau nueisiu obuoliu i turgeli pas bobute, o technika rinksiuos pagal kokybe ir poreiki.
xaos242 2013-05-17 19:22
Pastebejau tokia taisykle: kai tik staripsnis apie Apple, tai is karto susibega kruvele androcheriu diletantu ir rasineja nesamones net nesigylinant kas, kodel ir t.t. Stai Jums faiktai: Zemiau isvardinti tik tie punktai, pagal kuriuos teismas pripazino, kad Samsung pazeide Apple patentus: Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 301 irenginiuose: Continuum, Droid Charge, Exhibit 4G, Galaxy Ace, Prevail, S 4G, Galaxy S II, Galaxy Tab, The Gem, Indulge, Infuse 4G, Mesmerie, Nexus S 4G, Replenish, Vibrant, Captivate, Galaxy Tab Wifi. Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 915 irenginiuose Captivate, Continuum, Droid Charge, Fascinate, Galaxy Prevail, Galaxy S 4G, Galaxy S II, i9100, Galaxy SII T-Mobile, Tab, Tab 10.1, Gem, Indulge, Infuse, Nexus S 4G, Galaxy Tab 10.1. Обвинение не касается Ace, Intercept и Replenish. Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 163 irenginiuose Droid Charge, Epic 4G, Exhibit 4G, Fascinate, Ace, Prevail, Galaxy X, Galaxy S 4g, S II AT&T, i9100, Galaxy SII T-Mobile, Galaxy Tab, Tab 10.1, Infuse 4G, Mesmerize, Replenish, Fascinate, Galaxy Tab 10.1 Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 381 visuose anksciau isvardintuose irenginuose Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 677 irenginiuose Fascinate, Galaxy S, Galaxy S 4G, Galaxy SII ATT, Galaxy SII i9100, Galaxy SII Tmobile, Galaxy SII Epic 4G Touch, Skyrocket, Showcase, Infuse 4G, Mesmerize, Vibrant Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 087 irenginiuose Galaxy S i9000, Galaxy S 4G, Vibrant Samsung neteisetai naudojo idejas is Apple patento 305 irenginiuose Captivate, Continuum, Droid Charge, Epic 4G, Fascinate, Galaxy S i9000, S 4G, Showcase, Gem, Indulge, Infuse 4G, Mesmerize, Vibrant. Svarbus klausimas: ar Samsung tycia naudojo idejas is Apple patentu ? Patentas 677: TAIP. Fascinate, Galaxy S 4G, Galaxy SII ATT, Galaxy SII Tmobile, Epic 4G Touch, Skyrocket, Showcase, Infuse 4G, Mesmerize, Vibrant. Patentas 087: TAIP. Galaxy S 4G, Vibrant Patentas 305: TAIP. Captivate, Continuum, Showcase, Gem, Indugle, Infuse 4G, Mesmerize, Vibrant. Samsung nukopijavo firmini iPhone3 G styliu, isleidus produktus: Fascinate, Galaxy S i9000, Galaxy S 4G, Showcase, Mesmerize, Vibrant Veliau dalis kaltininumu buvo nuimta ir suma sumazejo.
Shinigami 2013-05-18 18:08
Aš ir pastebėjau taisyklę. Kai tik straipsnis apie Obuoliene tai obuolių fanatikai ant galvos stojasi ją gindami ir absoliučias nesąmones pezėdami. Tavo tolimesniame komentare mačiau 0 faktu. Vien krūva pavadinimų ir patentų numerių, bet nepaminėjai ką obuolienė išrado. Bei kokia Amerikos patentų ir teismų sistema yra prasta, nes leidžia patentuoti ne patentuotinus dalykus.
rwc 2013-05-19 06:43
iaidžopsfaniai turieti triesti tulžies sultimis, kad IBM sugalvojo pelę su dviem mygtukais, o MS su trim - nepažeisdami Apple patento skaičiui nepažeidžia (o kad akivaizdžiai pažeidžia, randame kad ir Biblijinėse frazėse kaip antai "yra vienas Dievas". O aš, beje, turiu fizinį prior-art, įrodantį, kad visi iPhone dizainai kopijuoja 1970-tų metų gamybos juodos domino kaladėlės "0,1" užapvalintais kampais dizainą bei esminę naudojimo paskirtį. Kas įdomiausia, visi Samsung modeliai konceptualiai skiriasi nuo jos tiek dizainu, tiek esmine paskirtimi.
xaos242 2013-05-19 11:42
Butent mano komentare ir yra pateikti sausi ir oficialus faktai. O kas pas tave pateikta ? Jokiu faktu tik bandymas nukreipti i kita tema "kas ka isrado". Faktus prasyciau pateikti pagal straipsnio tema.
dzigas 2013-05-19 12:17
Manau čia labiau sužaista iš Apple pusės, nieko naujo su 5 serija nesukūrė, tai kadangi nemažai amerikiečių ir šiaip pasaulio žmonių yra kvailiai, tai apkaltina, kad juos kopijuoja ir kvailiams atrodo, kad Apple išties kažkas wow. ps. faktų nepateikiau tiesiog susidariau tokią nuomonę, o dabar fanbojai galit keikt mane pss. vanduo4 tipinis fanbojus kuris galvoja, kad iš Apple viskas atsirado, xaos242 pažėrė skaičiukus kurie nieko nereiškia, net neaprašo kas per patentai pažeisti ir įrodymas.