Pristatytas naujasis „Microsoft“ žaidimų kompiuteris - „Xbox One“ (Video)  (26)

Kaip ir buvo žadėta, programinės įrangos gigantas „Microsoft“ pristatė savo naujos kartos žaidimų kompiuterį. Anksčiau spėti vardai „Xbox 720”, „Xbox 3” ar „Xbox“ nepasitvirtino, nes naujasis jūsų svetainės turinio branduolys vadinsis „Xbox One” vardu ir pasirodys metų gale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xbox One“ sudaro trys dalys. Tai žaidimų kompiuteris, kurio dizainas visiškai neprimena „Xbox 360”, atnaujintas „Kinect“ priedas, kurio dizainas priderintas prie žaidimų kompiuterio, bei šiek tiek atnaujintas žaidimų pultas, kuris vis dėlto išlaikė geriausias „Xbox 360” pulto savybes.

„Microsoft“ nurodė, jog „Xbox One“ turės 8GB darbinės atminties, kaip ir aštuonių branduolių procesorių, tačiau AMD vardo neminėjo. Kad ir kaip bebūtų, tai veikiausiai tik laiko klausimas. Iki žaidimų parodos „E3 2013” beliko kelios savaitės, kurioje turėtumėme sužinoti kiek daugiau. O tokie dalykai, kaip integruotas „WiFi“ modulis ar „Blu-Ray“ grotuvas, nieko nestebina.

Kartu su žaidimų kompiuteriu buvo pristatyti ir žaidimai, apie kuriuos plačiau galite pasiskaityti atskiroje naujienoje. Kaip ir buvo tikėtasi, „Microsoft“ didelį dėmesį skyrė „Xbox Live“ serviso atnaujinimui, kaip ir „Xbox One“ galimybei rodyti pramoginį turinį. Tai net nustelbė žaidimus.

Labai tikėtina, jog „Xbox One“ pasirodys šių metų lapkričio pabaigoje, prieš šventinį sezoną. Kartu su pasirodymu žaidimų kompiuteris turės keletą išskirtinių žaidimų. Buvo patvirtina ir tai, kas buvo spėta po „Gran Turismo 6” anonso, kad pasirodys ir naujoji „Forza Motorsport” dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (26)

Susijusios žymos: