Niekaip nesutariama, kas gi yra tas kodiniu vardu „Windows Blue“ žinomas produktas  (1)

Kodinis vardas „Windows Blue“, už kurio stovi programinės įrangos gigantas „Microsoft“, girdimas dar nuo pat praėjusių metų pabaigos. Visgi niekas niekaip nesutaria, koks tai produktas, tuo tarpu įtakingas portalas „Business Insider“ turi versiją, susijusią su „Windows Blue“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma pranešime, labai galimas daiktas, kad „Windows Blue“ bus nauja operacinė sistema, kuri pasirodys jau šių metų vasarą. Tai visiškai kita teorija nuo tų, kurios teigia, jog „Windows Blue“ bus „Windows 8” atnaujinimas ar netgi visiškai nauja, atskira „Windows 9“ versija.

Manoma, jog „Windows Blue“ bus „Microsoft“ kelias su partneriais pristatyti pigius, 7-10 colių įstrižainės planšetinius kompiuterius. Taip manoma dėl tokios priežasties, jog, pasak įvairių skaičiavimų, tokio dydžio planšetiniai kompiuteriai sudarys didžiąją dalį visų pardavimų.

Atsižvelgus į tai, kiek vietos užima „Windows RT“ operacinė sistema, „Windows Blue“ atrodo ypač logiškas sprendimas. Ne vienas ekspertas ar vartotojas yra reiškęs nepasitenkinimą nelogiška „Windows RT“ užimama vieta lyginant su konkurentais, o „Blue“ tai gali išspręsti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: