„Microsoft“ sugriežtino pigios „Windows 8“ licencijos gavimą, sukčiauti nebepavyks  (8)

Kaip žinia, vartotojai, kurie įsigijo asmeninį kompiuterį po šių metų birželio 2 dienos, kuriame yra įdiegta „Windows 7” operacinė sistema, gali prašyti „Windows 8 Pro“ atnaujinimo vos už 15 JAV dolerių. Visgi pasitaikė sukčiavimo atvejų, taigi „Microsoft“ sugriežtino licencijos gavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas buvo labai paprasta ir daugelis apgaule gavo licencijų už 15 JAV dolerių. Ankščiau viskas, ko reikėjo, tai suvesti jūsų kompiuterio pavadinimą ir gamintoją, pirkimo datą, ir jei sistema aptikdavo, jog turite „Windows 7“ operacinę sistemą, galėjote pigiai gauti atnaujinimą.

Tačiau dabar „Microsoft“ prašo daugiau informacijos. Reikia nurodyti jūsų esamą „Windows 7“ operacinės sistemos ID kodą, kas iškarto užtveria kelią bet kokiems sukčiavimo atvejams, kai ankščiau atnaujinimo sistemą buvo galima apgauti suvedant klaidingą informaciją.

Tiesa „Microsoft“ siūlo akciją ir tiems, kurie turi „Windows XP“ ar „Windows Vista“ operacines sistemas, ar pirko „Windows 7“ kompiuterį prieš šių metų birželio 2 dieną. Tokiems vartotojams „Windows 8 Pro” kainuoja 40 JAV dolerių. Paprastai „Windows 8 Pro” įvertinta 70 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(3)

Komentarai (8)