Bill Gates nelabai patenkintas Microsoft inovacijų lygiu  (0)

Vienas iš korporacijos Microsoft įkūrėjų Bilas Geitsas (Bill Gates), kaip žinia, savo laiku prezidento pareigas perdavė Steve Ballmer, tačiau tai nereiškia, jog jis nesidomi savo kompanijos likimu ir nepergyvena už ją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu televizijos kanalui CBS, kaip teigia portalas CNet, Bilas Geitsas papasakojo apie savo pasitenkinimo lygį dabartine Microsoft vadovybe ir jos veiksmais.

Bilas Geitsas pripažįsta, jog jis yra patenkintas daugeliu dalykų, kurie pamatė dienos šviesą Microsoft pastangų dėka per paskutinį laikotarpį. Operacinė sistema Windows 8, planšetiniai kompiuteriai Surface RT ir Surface Pro, paieškos sistema Bing ir žaidimų konsolė XBOX – visa tai yra puiku, tačiau kompanijos Microsoft įkūrėjas mano, jog tam tikrais atvejai korporacija galėtų veikti daug ryžtingiau.

Tame tarpe, išmaniųjų telefonų segmente momentas sėkmingai operacinės sistemos Windows Phone ekspansijai aiškiai praleistas, ir dabar, norint atsikovoti prarastas pozicijas, teks įdėti žymiai daugiau jėgų, nei būtų reikėję anksčiau. Dabar Microsoft mobili programinė platforma Windows Phone kontroliuoja apie 2,4% išmaniesiems telefonams skirtos OS rinkos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (0)