Estijos prezidentas: tai ką padarėte su atominės projektu per septynerius metus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dyendy 2013-05-22 12:57
Nuveiktas niekas ir del to kalta aplinka. Visi musys daug dirbo kad pinigai prateketu, bet ne ten kur reikia.
Vidas1983 2013-05-22 12:59
Estijoje visi dirba dėl rezultato o Latvijoje ir Lietuvoje dėl pinigų matyt dėl to Ir dar manau Estija mažiau nuo Rusijo spriklausoma.
Fostil 2013-05-22 14:16
Tikrai graudus rezultatas su ta AE. Jau beveik 10 metu zinojome, kad reikes uzdaryti AE ir per tiek metu vistiek nieko nesugebejome padaryti. Zinojome, kad elektros kaina stipriai kils, bet vistiek nieko nesiememe. Cia jau sakyciau ne seimunu kalte, o musu visu lietuviu kalte, kad einame pasroviui ir nedrystam nieko tvirtai apsispresti. Gal ir ironiskai nuskambes, bet reiketu pavyzdi imti is baltarusiu. Eme ir pradejo statyti savo AE, be kazkokiu dideliu paradu.
Kirtiklis 2013-05-22 15:26
Gaila Estų, laukė taip ilgai ir galvojo kad lietuviai gali ką pastatyti. Bet pasirodo kad nieko kaip nesugebam taip ir nesugebam.
MindaugasV85 2013-05-22 18:39
Tai čia visur kostiumuotos valkatos įsisukusios: tiek vyriausybėj, tiek privačiam sektoriuje. Va vienas mačiau birželio 2d. vėl visus mokys kaip gyventi reikia: verslas -> verslas -> verslas... Nors kai pasižiūri ką jis ten tokio nuveikė, kad turim tokį "pamokantį" rezultatą, tai yra visiškas niekas! Va taip dirba ir mūsų valdininkai - manipuliacijos-chujacijos...
evaldosia 2013-05-22 19:36
politikams vizijų netrūksta,tik tos vizijos niekada neparemtos pinigais.vos sukrapštė valdovų rūmams,o dar čia snoro,ūkio banko bankrotai ir kompensacijos iš skolintų užsienio kreditų.kažkiek laiko galima didinti įsiskolinimo portvelį ,bet ateis laikas, kada valstybės biudžetas nepatems užsienio skolos palūkanų.pvz vilniaus miestas turi skolų kurios lygios metiniam miesto biudžetui.klausimas kaip tokias skolas gražinti?juk nė vienas išrinktas miesto politikas neverž diržų savo vadovavimo laikotarpiu.tas pats liečia ir valstybės valdomus finansus.galima skolintis ir atominės elektrinės statybai,bet ar čia apsimokantis projektas,kur skaičiavimai?žinau tik tiek ,kad kur dalyvauja valstybė ,ten ištaškomi milijonai,o finansiškai ar pagal baudžiamaja atsakomybę nieks niekada neatsakė.tik iš darbo buvo atleisti.
kiesza 2013-05-22 20:31
Estam tikrai nesiseka.. Rail baltica prieš 2 metus pasibaigė ir laukia kol Lietuva su Latviais pradės judėt Su elektrine vėlgi promachas.. Bet jie turi taikytis prie mūsų, o ne mes prie jų.
kionig 2013-05-23 02:00
Na bent jau atleidimas iš darbo yra šis tas, jei dar tas bent įvykdoma apskritai. Bet pas mum visada mėgstama laipioti ant grėblių ir išsirinkti per rinkimus tuos, kurie kadaise padarė labai grubias klaidas. O, toliau ten savieji iškaišios savuosius interesantus į kuo daugiau institucijų. O, už neteisingus sprendimus atsako dažniausiai tie, kurie juos pasirinko, gaila, kad už tuos blogus sprendimus turi visi srėbti košę.
mch0lic 2013-05-23 04:14
Nėr ko norėt kai mūsų, lietuvių, nagai į save riesti. Atsiranda aktyvesnių žmonių tai jiem arba valdžia pagalius į ratus kiša arba broliai lietuviai. Daug pavyzdžių, manau patys pasiskaitot tad vardint net nėra prasmės. Geriausiai lietuvių tautos bruožus iliustruoja anektdotas apie pragarą kur, pats velnias aiškina, kad lietuvių kubilo dabot nereik, nes jei vienas sugalvos bėgt visi likę skurą nudirs ir atgal įsitrauks...