„AirBaltic“ pristatė savo mokėjimo kortelę  (0)

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ savo klientams pristatė išankstinio apmokėjimo debetinę kortelę VISA. Ją valdys bendrovė „Contis Financial Services Ltd.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Keleiviams, užsisakantiems skrydžio bilietus iš anksto, visada suteikiame žemiausias kainas. Su naująja „airBaltic“ mokėjimo kortele mūsų klientai sulauks ypatingų pasiūlymų perkant bilietus internetu ir galės patogiai kaupti „BalticMiles“ taškus“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Michaelas Grimmas.

Naujoji „airBaltic“ kortelė yra išankstinio apmokėjimo debetinė kortelė. Prieš ja pasinaudodamas vartotojas turės į ją pervesti lėšų. Priešingai nei kreditines korteles įsigyti „airBaltic“ mokėjimo kortelę yra nesudėtinga, jai nereikalingi kredito istorijos ar bankų sąskaitos tikrinimai. Ji taip pat užtikrina geresnes sąlygas perkant airbaltic.com parduotuvėje ir vartotojui uždirba „BalticMiles“ taškus visur, kur matomas VISA logotipas – perkant internetu, telefonu ar parduotuvėse.

Kortelės sąskaitoje pinigus galima laikyti eurais. Norintys įsigyti kortelę, turėtų apsilankyti svetainėje prepaidcard.airBaltic.com. Šios kortelės savininkai vieną sąskaitą gali susieti su dvejomis kortelėmis ir antrąją patikėti savo partneriams, bendradarbiams ar artimiesiems.

Šių metų vasarą be jau įprastų maršrutų „airBaltic“ keleivius skraidins šešiomis naujomis kryptimis. Su oro bendrove keleiviai galės pasiekti Prahos (Čekija), Hevizo-Balatono (Vengrija), Olbijos (Sardinija, Italija), Larnakos (Kipras), Maltos ir Rijekos (Kroatija) oro uostus. Iš viso „airBaltic“ skraido 60 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir NVS šalyse.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)