Lietuviai su kaimynais ir JAV kariškiais kovėsi tarptautinėse pratybose (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Klaudijus 2013-06-06 10:47
Kas laimėjo?
Jonas17 2013-06-06 15:56
Šaunu, kad yra rengiamos šios tarpvalstybinės pratybos, leidžiančios geriau pasirengti bendrai ginybai prieš galimą priešą. Kariuomenės vadai ne kaip seimūnai, nėra tingūs ir žino, ko Lietuvai reikia.
Salubri 2013-06-07 14:10
O taip musu didzioji Lietuvos kariuomene tikrai ivarys priesam siauba su savo antikine technika ir ginklais As technikos parke mates tokiu relikviju... tie sarvuociai tai geriausias daiktas kaip cia pasakius "vazinejantys karstai" tinkantys tik lavonam isvesti arba priesui pasipraktikuot saudyt i taikini. ginklu irgi turim nuo chrusciovo laiku tik uzsenietisku mat tipo rusiski neprestizas neskaitant kad geresni. man kariai sake kad problemos su tai uzsenietiskais kadangi jie labai nepatvarus ir bijo dulkiu bei purvo. sake jei ka priesas tai metam sitam slamsta ir begam i sandeli nes ten yra kazkiek kalasnikovu. tik klausimas kokiem priesam? mes ju turim? kam mes idomus kaip taikinys? maza ir neturinti resursu salis. kokiam kinui pasakyk kad maziau nei 3 mil zmoniu tai cia kaimas ech tos pratybos tik pinigu svaistymas jau geriau uzpirktu kokiu ginklu geresniu.
Jonas17 2013-06-07 17:46
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... sviesa.htm Matosi kurioje tu pusėje kariauji. Dėl automatinių šautuvų, Lietuva turi naujus, modernius G-36 automatus, kurie daugeliu parametru aplenkia AK-47 kurie gerai atlieka savo darbą - šaudo, bet to gana tik afrikos bananų armijoms, bet ne moderniai kariuomenei. Dėl šarvuočių - mums jų nereikia, mūsų kovos su priešu taktiką būtų atsitraukimo, padarant priešui kiek galima daugiau žalos ir sajungininkų priėmimo ir jiems talkinimo. Taigi mums reikalinga mobili kariuomenė, ką mes ir turim. Aišku, ginkluotės niekada nebus per daug, bet esant dabartinei situacijai, Lietuva negali skirti papildomų lėšų kariuomenei, o jei ir padarytų tai, tai tokie kaip tu kaip mat apsiverktų: "švaisto pinigus, mūsų kariuomenė nereikalinga, išklokit plytelėm man kiemą geriau"...
Salubri 2013-06-07 23:52
O taip daugiau skaityk pornografiniu portalu tokiu kaip lrytas arba delfi... Vienintelis naujienrastis kuriuo dar pasitikiu tai respublika. Uztenka paziuret rusu ir lietuviu zinias kiek daug pas mus nepasakoma nes pries rusus vykdomas informacinis karas nes Putinas nepasiduoda vakaru interesams. Pas mus jau slykstynes is vakaru po truputi prigija vat tau geras straipsnis http://www.respublika.lt/lt/naujienos/n ... kaip_ssrs/ kaip mano tevas gerai yra pasakes: kariuomene reiktu po pasieni issklaidyt kad kontrabanda neitu tai nors kokia nauda butu. Atleisk bet nematau priesu kurie mus pultu. Dabartines valstybes turi branduolinius arsenalus ir dar velnias zino kokiu uzslaptintu biologiniu ar cheminiu ginklu bet koks karas pasibaigtu pasaulio pabaiga. As jei buciau atsakingas uz Lietuvos gynyba tai mesciau visas pratybas ir suplesyciau visas sutartis. Prigaminciau biologiniu ir cheminiu ginklu ir prasau pulkit jei norit bet atkirtis bus labai ziaurus. Man nusispjaut ka pagalvos pasaulis as ginsiu savo valstybe bet kokia kaina.
rimasD 2013-06-08 00:12
Rusija ne tik į Lietuvą, bet ir į kitas Baltijos valstybes seilę varvina. Ne todėl, kad mažai gyventojų, bet dėl naftos ir dujų rinkos. Dar dėl imperinių interesų.
sielinas 2013-06-08 01:41
Nori taikos, ruoškis karui.
Arns 2013-06-08 08:02
pigiau. Tad kaip nuolatinis brangus pirkėjas atkrentam. Gal turim kažkokių nežinomų naftos ir dujų telkinių, kuriuos valdžia nuo mūsų slepia, bet žino apie juos Rusija ir nori juos pasiimti, nes kitur pas juos jau viskas išgręžta ir baigiama išsunkti? O kokie dar imperiniai interesai? Parodyk nors vieną didelę valstybę, kuri nenorėtu susikurti buferinių valstybių zoną aplinkui ir visame pasaulyje?