„Apple“ pagaliau oficialiai pristatė „iOS 7” operacinę sistemą, trumpa jos apžvalga (Foto ir Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cosmosas21 2013-06-11 18:07
Nors niekada netūrėjau ir nesinaudojau iphonu, bet galiu pasakyt, kad atnaujinimai yra tikrai puikūs. Šiauniausias dalykas tas, kad net ir seni iphonai gauna atnaujinimus, tai reiškia, kad ios puikiai išnaudoja telefono resursus Palyginus dauguma android telefonų palaikymą gauną kokius vienus metus
Creatium 2013-06-11 20:33
Mane juokina toks straispnių paruošimas. O kodėl įmetėt vieną (pirmą) nuotrauką iš vieno iš koncepto? Tai tada reikėjo ir kitas mesti iš įvairių konceptų ir visą straipsnį parašyt remiantis vien koncepciniais sprendimais T.y. jeigu jau rašot apie kažkokį tai dalyką (čia galioja ne tik šiam atvejui), tai ir nepatingėkit įmesti to tikro dalyko nuotrauką/paveiksliuką.
WD 2013-06-13 01:55
maciau gyvai ir maigiau dev versija. Tokio pravalo dar nebuvo - neveikia du paties applo sukurti appsai, iphone5 kaista kaip lygintuvas. Tiek kad nebegalima islaikyti rankoj! dev versijos anksciau neturejo tokiu akivaizdziu bugu. Pats interfeisas atrodo kaip kazkoks meskafonas, neisivaizduoju firmos boso naudojancio iOS7. Bet nepilnameciams turbut patiks tas margumas. Jeigu MS kuriant savo flat dizaina turbut atleido dizainerius, bet tie kurie liko kazka nusimane apie spalvu paletes, tai iOS atrodo atleido visus dizainerius ir idarbino babajus. Jokiu paleciu, jokiu derinimu. Kazkoks 70'-tuju funk prarijus lzd tablete. Androido ir W7 miksas. Tai yra fail. Tai tiek.