„Samsung“ žengia dar didesnį žingsnį į priekį už „Galaxy S IV Zoom“: „Galaxy NX“  (54)

Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ vis labiau nori suporuoti fotografavimą su „Google Android“ operacine sistema. Visai neseniai mes rašėme apie dar vieną atstovą iš „Galaxy S IV“ šeimos „Zoom“, kuris turi fotoaparatų savybių, tuo tarpu dabar žengtas dar didesnis žingsnis į priekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ nusprendė pristatyti „Galaxy NX“. Tai įrenginys, kuris primena normalų, neprastos kokybės DSLR fotoaparatą. Skirtumas tik tas, jog šis turi 4G LTE ryšio galimybę, o paremtas „Google Android 4.2 Jelly Bean“ operacinė sistema su „TouchWiz“ vartotojo sąsaja.

Žinoma, „Galaxy NX“ nėra nutaikytas į profesionalus fotografus, nes tai tik šiek tiek praplėsta „NX10“ bei „NX20“ „Samsung“ fotoaparatų platforma, tačiau tai nereiškia, jog šis įrenginys negali gana gerai fotografuoti. Anaiptol. 20.3MP raiškos APS-C sensorius, „Full HD“ filmavimas 60FPS ir kiti niuansai yra visiškai neblogi. Ir dar kartą – čia gi veikia „Android“ OS.

Prisilietimui jautriu ekranu nieko nenustebinsi, o čia jis yra 4.3 colio, qHD raiškos. Esmė, žinoma, kad jame išvystame „Android 4.2“, o ją varo gana galingas „Samsung Exynos Octa 5410“ lustas. 2GB darbinės atminties taip pat nėra mažai, tad šis fotoaparatas tikrai išmanus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(1)

Komentarai (54)