Elektroninės cigaretės: modernus rūkymo malonumas be dūmų ir dervų (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1337 2013-06-26 16:37
Kam gali verstis liezuvis kalbeti apie e-cigareciu uzdraudima, kada paprastosios-vezines laisvai parduodamos bet kuriame kioskelyje? Cia is serijos "Dzin tas AIDS, reikia koncentruoti visus salies gydytojus ties sloga"
Dzo_ 2013-06-26 17:21
Jokios reklamos
Shioks 2013-06-26 17:23
Siaip sis straipsnis daugiau reklama nei straipsnis . Bet cia yra pasakyta tiesa, e. cigaretes yra sveikesnes uz paprastas cigaretes, bet kaip ir nekenkia aplinkiniams. O Seima spaudzia tabako gamintojai, kad jas uzdraustu cia jau senai aisku.
immortallt 2013-06-26 17:48
šiaip sakyčiau yra padidinta perdozavimo rizika - pakelyje matai kiek liko cigarečių, o čia iš burnos gali neišsitraukti ir kaip vaikas soskę čiulpti (man rūkymasis asocijuojasi su oraliniu, tiksliau imimu...)
ripsaw 2013-06-26 18:35
Na nezinau kiek ja cia ciulp reiktu, kad perdozuotum. O seip cia tokia nisa kuri dar nepriklauso melynakraujams. Ar pastebit kaip farmacija greit suregavo kad po ju veliava reikia pardavinet.
Ketleris 2013-06-26 18:53
rūkant e-cigaretes nera to takštelėjimo į plaučius kuris būna rūkant tikras cigaretes, o kas be jo lieka? Sarkastiškai galiu pasakyt jog įkvepi baltą orą ir nenori vėliau tikrų cigarečių, reziume tai niekuo nesiskiria nuo nikotųininių pleistrų. Anraštė- 'nuo šiol visi smaližiai galės nebijoti dėl dėl dantų problemų nes išrastas būdas neskausmingai cukrų leisti į veną, bet palą... o dėl ko žmonės valgo cukrų? kaip dėl perdozavimo? Gi valgant save riboji kiek valgai cukraus pagal norą ir protą, o susileidus į veną kai pradės pykint po valandos? visa ką pasakiau lygiai tas pats taikoma ir e-cigaretėms
Donattello 2013-06-26 20:25
O aš laukiu integruojamų nikotino rezervuarų. tik užsimanai... ir šast jau dozė... sveikiau, greičiau, patogiau
RicoDaRico 2013-06-26 22:18
rukiau tas E-cigaretes bet neilgail nes vis vien jauti kad laikai plasmases lazdele o ne realia cigarete ir to kaskaip samoningai nepriemi uz tikraja cigarete... zdz nelipo:/ o cia kad reklama neasmoniga kad darot kaskokios nlb zinomos firmos ir bent jau reklaminius video padorius galejo sukurt.... truko zodis:D... nedarykit taip daugiau technologijos.lt!!!!!
Talkatif 2013-06-26 22:56
Stipri reklama. Spamas kaip reikalas. Šiaip laboratorinio heroino pastovi garantuota dozė irgi daug problemų išsprendžia ir leidžia žmogui gyventi pilnaverti gyvenimą su maža rizika sveikatai. Bet, realiai, nafiq to reikia jei ir taip nevartoji širkės? Tas pats ir su nikotinu. Daug geriau be sėdėjimo ant jo. Rūkiau daug metų. Elektronines irgi bandžiau. Tikrai ne tas. Vien nikotino gauti nepakanka. Trūksta to jausmo kai dūmai braižosi per kvėpavimo takus, tos smarvės. Pritariu, kad daug geriau rūkoriams persėsti ant elektroninių. Kaip alternatyva. Tikrai. Bet užsiimti tuo naujai ... Nafiq. Nikotinas labai prastas narkotikas. Greitai pripranti. Malonumo jokio. Tik rutina. Dingsta kvapai, skonis, apsigyvena dusulys. Na ilgiau neparūkius ir užtraukus, tik palengvėjimo jausmas, kaip po laukimo išsimyžus ar gerai išsišikus. O priklausomybė tiek fizinė, tiek psichologinė - žvėriška. Tik tiek, kad nėra lomkių, todėl visuomenės ir toleruojama. Yra daug geresnių narkotikų. Su nepalyginamai geresniu malonumo jausmu, maža žala sveikatai ir su juokingu pripratimo laipsniu. Tik vat už jų reklamą Lietuvoje yra BK straipsnis, o už nikotino liaupses technologijos.lt niekas negresia.
kionig 2013-06-26 23:40
Eeeiik, tik jau nepradėk. Na draudžiamos Lietuvoje kanapės - tokie įstatymai. Ir kodėl turėtų kažkas grėsti už nikotino liaupses? Aš tai eilinį sykį įsitikinu, kad dažniausiai verkia tie, kurie buvo arba yra į visą šį hedonizmo šūdą įlipę.
Talkatif 2013-06-27 00:16
Norėjai pasakyti eilinį sykį bandai pasiteisinti dėl nežinia ko? Tai nesiteisink ir nereiks nieko rašyti. Kad straipsnis yra reklama ne vienas paminėjo. Jokie prierašai apie atsifutbolinimus to nekeičia. Kad nebuvo sudaryta reklamos sutartis, kad legaliai ar nelegaliai portalas nieko negavo, irgi nekeičia, kad tai yra reklama. Jei nepatinka mano nuomonė, eik pasiskaityk ką nors kitą, ar išvis nueik kur nors. Dėjau skersą. p.s. O kodėl nereplikuoji, kai kas nors pamini, kad geras straipsnis ar panašiai? Kodėl taip niežti pirštai išrašyt pamokslą už kritiką ar šiaip pasisakymą, kad kažkam kažkas nepatiko?
kionig 2013-06-27 01:33
Aš tai nežinau, ar jus visus taip paveikė karštis, kad nebesigaudote realybėje, jog pamatę reklaminį straipsnį supanikuojate. Kažkas dar čia sugebėjo farmacininkus prikišti.. Aišku dar pamiršote iškeikti didžiausią priešą - valdžią. Tik kastuvų ir šakių nepamirškite.
MrT 2013-06-27 03:15
Tame ir visas cigarečių malonumas.
trapecijus 2013-06-27 04:35
kionig eilinį kartą komentarus rašo tik dėl skaičiaus... O aš, pavyzdžiui, mečiau rūkyt per tas elektronines cigaretes. Jaunystėj po pakelį per dieną suplėšdavau garaže dirbdamas. Mažiausiai. Paskui darbo pobūdis pasikeitė - ėmus vadovauti teko prisiimti ir didžiulę atsakomybės naštą. Praktiškai nebeliko laiko ne tik parūkyt, bet ir užkąst per 8-12 valandų darbo dieną. Pagalvojau - ai, koks aš čia rūkorius, jei berandu laiko laiko tik 4-5 cigaretėm per dieną. Pasiskaitęs apie skirtumus tarp tikros cigaretės ir elektroninės, nusprendžiau įsigyti pastarąją. Už 22 eurus su akcija gavau maždaug keturių ''blokų'' užtaisą Kas čia Airijoj yra be galo pigu. Nei trečdalio neįveikiau. Supratau, kas tas alkis pavalgius ar išėjus į pertraukėlę - tai tik duoklė nikotinui; ir galiu išgyventi be to. Tiesa, nikotinu pasisotindavau, tik nebeliko smarvės ir to ritualo išeiti laukan. Nebeliko tikslo laukt, kada galėsiu išsitraukt tą baltą popierinę lazdelę ir ją surūkyt. Taip ir pabaigiau supratęs, kad 10 metų šerto nikotino augintinio mano viduje, šerti nebeprivalau.
MZ 2013-06-27 09:04
Az pries rukyma is principo nors pats rukiau nuo 6m iki 18 (surukydavau po pakeli per d)po to su sykiu meciau ir jau 15m nerukau . Is principo cigaretes uzdraust visiskai reiketu, o elektronines tik kaip terapijos priemone pardavinet reiketu su receptu kad skaciukai nenuodytu savo organizmu.