Geriausių pasaulio išmaniųjų telefonų spartos bandymuose „iPhone 5“ liko paskutinis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kurmis 2013-06-27 21:38
Svarbu ne kažkokia mistinė ir nelabai apčiuopama sparta, o kaip pati operacinė sistema veikia įrenginyje. Beje, o kur nokia su windows'ais?
salemas5 2013-06-27 22:41
kazkaip labai cia keisti tyrimai atliekami. Kazkur neseniai buvo straipsnis kad iphone 5 yra geriausias telefonas , tuo tarpu samsung galaaxy s4 berods 4 ar 3 vietoje. Toks jausmas kad tie "tyrimai" yra perkami paciu kompaniju :O O dabar pareiskia kad iphonas - paskutinis. Nors kazkaip nekeista. Iphonas visada budavo tik prabangus zenklelis ir daugiau nieko.
Tikimybe 2013-06-28 03:56
Reklama siais laikais labai galingai veikia zmogaus mastysena,ir nulemia jo pasirinkima, kas tau patinka ta ir turek ir man gylei vienodai jis galingesnis ar silpnesnis, pigesnis ar brangesnis. svarbu daigtas atlieka savo darba. Man tai isvis juokas ima kaip dauguma pjaunasi : Tas geresnis ne tas geresnis, ne tas prabangos preke brangus , tas keturis branduolius turi, tas tas tas ir pan kas cia dabar kaip islamistai su savo alachu, androidas geriausiasi alah blah nusilenkiam, ifuons suds ir pan. sudas ne sudas nepatinka nesinaudok, siais laikais man atrodo jau nebe prabangos preke tas iponas ar androidas o pasimaivymo ir parodymo waj askiets nes turiu ziurekit, kai ju dauguma imti su sutartim ir isipareigojimais nes negaletumet ipirkt bet kokio geresnio telefono be isipareigojimu, kalbu ne apie visus , bet tokiu deja dauguma lietuvoje.
Shinigami 2013-06-28 07:35
telefonas. Šiame straipsnyje renkamas kuris greitesnis. O koks telefonas geresnis? O tai priklauso nuo kokias telefono funkcijas vertinsi ir kaip jas vertinsi. Dar prieš tavo minėta straipsnį buvo kitas straipsnis kuriame IPhone 5 pralaimėjo ne tik Galaxy S4, bet ir Galaxy S3 telefonui. Viskas priklauso nuo to kas kaip vertina, kas kam svarbiau.
ddeividdas 2013-06-28 18:51
Labai drastiškai vertina - PRASČIAUSIAS, PASKUTINĖ VIETA. Tai yra vienas geriausių telefonų, tačiau prasčiausiai pasirodė tarp tų geriausių.