Chrisas Robbinsas. Ar vartotojams tikrai svarbu, koks skaičius stovi prieš G?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2013-06-28 09:55
Vėluoja į 4G traukinį bitė tai pradeda aiškinti kam tie pavadinimai. Juk mūsų GPRS neprasčiau veikia nei Omnitel 4G. O realiai vartotojams tai svarbu. Kodėl? O todėl, kad 4G ne visur yra. Ir ne visi telefonai jį palaiko. Kas butu jei niekas nerašytu ant telefono ar jame yra 4G ar tik GPRS? O gal kas sugalvos ir į telefoną tik 4G įdės. O operatorius 4G ryšio netieks? Čia tas pats kas visus iPhone 1, iPhone 2, iPhone 3, iPhone 4 ir iPhone 5 vadintu tik iPhone. Ir sakytu, kad vartotojui juk nėra skirtumo koks skaičius. Jam juk svarbiau kad gali skambinti. O skambinti su bet kuriuo juk gali.
vycioka 2013-06-28 10:50
tai aisq kuo te jie skiriasi ar gprs ar 4G visiskai jokio skirtumo. Jei tokie rasejeliai savo dejones, ir verkslenimus pateiks kaip straipsni tai ir as turiu nusiskundimu, ar galiu paraslevot o i tema, jei tlf naudoji LTE intera tu nebeturi 3G, o tai reiskia kaip tlf jis nebeveiks, 4G kaip ir viskas tvarkoj tik brangios stotys, ir pacio modulio dideles energijos sanaudos, TLDR niekas i tlf nedes wimaxo, nes baterke nuses per val, o LTE tai lietuvos rysininkai dar neturi nei irangos nei switchu kad veiktu ir interas ir 3g.
aras2x 2013-06-28 11:14
Straipsnis totali nesamone, cia tik gali ytikyt visiska dinozaura. Kuo 3G yra geriau uz 4g ? = atsakymas niekuo. Tai jei 4G yra geriau tai kam rasineti tokius straipsnius ? Netenka prasmes visai diskutuoti. Beje garbus ponas atrado pats pasimetes tarp terminu apie ka sneka LTE technologija ir yra 4G o ne atskiri dalykai. Zodziu jei nieko protingo neiseina pasakyti tai geriau patyleti, nebutinai reikia issivemti y etery.
vycioka 2013-06-28 11:22
aras, apie 4G nu galiu vadint WIMAX, nera skirtumo, uzsienyje 4G tokio kaip pavadinimo net nera, yra LTE ir WIMAX, pastarasis labai nepopulerus nes dideli kastai ir seip lietuvoje ziauriai prastas daznis.
sub 2013-06-28 16:46
Paskaičius iki galo - pasidarė viskas aišku. Totali bitės reklama, kuri pagaliau dakeliavo iki technologijų. Jau topzone.lt (atsiprašau už linką, nereklamuoju o duodu pvz.) buvo straipsnis (straipsnis parašytas blogo autoriaus), kur buvo aprašyta bitės, tele2 ir omni ryšio kokybė ir paslaugos. Pakomentavau apie subjektyvią ir nupirktą Bitės nupirktą autoriaus nuomonę ir tiek, čia panašų straipsnį randu. Bitei turbūt tūksta klientų kad tokiu "bullshit" užsiima, nors realiai nelabai žino ko reikia vartotojams, jei neinvestuoja į greitesnį internetą. Kaip naudotis ir įsirašyti appsus aš pats žinau Taigi, Bitė savo varo ir tiek. Jei jie nežino skirtumų tarp 3G, 4G ar LTE ir WIMAX - tai tiek tos bitės ir reikės man. O tele2 visgi lygtai plėtoja LTE, jei neklystu. Pataisykit. Gero savaitgalio visiems. Take care.
Etmonas 2013-06-28 18:58
Čia komentuojantys nelabai ir patys nuraukia, kas yra LTE arba 4G ir kodėl jis nėra kažkas "oho", kaip kad įsivaizduojama. Problema ta, kad 4G neperduosi nei SMS, nei balso, jis yra tik internetui. Visą Lietuvos teritoriją padengti - iš fantastikos srities net ir visiems operatoriams kartu paėmus. Gali turėti telefone 4g internetą, bet tada bus bėda su balso ir sms paslaugom. Tai, gerbiamieji, kas čia tokio nepakartojamo? 3g šiai dienai yra pats optimaliausias dalykas. Nors ir pigesnė technologija, bet irgi nei vienas operatorius neturi smarvės tolygiai padengti visą LT teritoriją. O su padengimo procentais irgi yra niuansas: teoriškai gali apdengti didesnę teritoriją, bet signalas gali būti silpnesnis. Tad čia dar labai aktualus klausimas yra bazinių stočių tankumas. Savo gyvenamoj vietovėj reikai žiūrėti praktiškai, kuris tinklas traukia geriausiai. Bet pats daugiausiai esu susidūręs su tele2 pievinimu - kažkokia šūdina balso kokybė dažnai būna kalbantis su jų abonentais.