Motorola pradeda išmaniojo telefono Moto X reklaminę kampaniją  (0)

Naujai atgimstanti ir logotipą pakeitusi kompanija Motorola šių metų rugpjūčio pradžioje ketina pristatyti išmanųjį telefoną Moto X, kuris JAV gyventojų akyse turėtų tapti patriotiniu mobiliu įrenginiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reklaminės kampanijos laikas pasirinktas ne veltui: liepos 4 d. amerikiečiai švenčia Nepriklausomybės dieną – vieną iš svarbiausių JAV nacionalinių švenčių.

Reklaminio plakato kūrėjai ne kartą bando sukelti patriotinius jausmus, primindami, kad Moto X – tai pirmasis išmanusis telefonas, suprojektuotas, sukurtas ir pagamintas JAV teritorijoje. Netgi reikalingus komponentus tieks išskirtinai JAV firmos. Tiesa, procesorius ir ekranus kompanijai Motorola vis tiek teks importuoti.

Taip pat kompanija vadina Moto X pirmuoju išmaniuoju telefonu, kurį galima suprojektuoti savarankiškai. Akivaizdu, kad kalbama apie galimybę konfigūruoti telefoną, atsižvelgiant į savo norus, tačiau kaip lengvai bus galima rinktis įvairias opcijas, galima tik spėlioti.

Reklamą jau spėjo išspausdinti visi didieji JAV periodiniai leidiniai, įskaitant The New York Times, USA Today, The Wall Street Journal ir Washington Post, tad galima tikėtis, jog Motorola atgimimas tikrai patrauks ne vieno amerikiečių vartotojo akį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)