Buvę Nokia inžinieriai darbuojasi prie „neužmušamų“ išmaniųjų telefonų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Chronas 2013-07-09 07:59
O, pagaliau kažkas susiprato pagamint rimtą telefoną! Tikiuosi, kad tie jų telefonai nebus toks šlamštas kaip, pvz., kokių Sonim, CAT ir panašių. Norisi tikro atsparumo, o ne guminio viršelio ir "kieto" pristatymo. Beje, mąstant apie tokio tipo telefoną, kažkaip man kliūna tokie dalykai kaip Android ar WP, ar bet kas panašaus. Juk toks daiktas turi atlikt savo konkrečias funkcijas sklandžiai, stabiliai ir užtikrintai. Be jokių "lag'ų", "surprise updat'ų", nereikalingų patvirtinimų ir t.t. Kuo paprastesnė ir primityvesnė OS tokiame telefone - tuo geriau. Kurdami tą telefoną galėtų prisimint ir 3310, ir šiaip į iOS pasidairyt.
aurimokas 2013-07-09 09:17
o iOS tai jau labai gera OS tavo manymu? Ypac kai persirasai windows, prijungi iPhone prie kompiuterio ir iTunes liepia atlikt sinchronizacija, kurios metu istrina viska ka turejai telefone - nuotraukas, muzika, programas ir t.t. Sakysi yra ten visokiu treciuju saliu backup programu, ar galima pasidaryt iTunes sinchronizacijos backupa ieskant kazkur failu savo pc. Bet paprastam vartotojui nelabai susigaudanciam IT, tai tas pats kas konstruot raketa. Paemus WP, Android, ar netgi ta pati jau dabar numirusi Symbian, tu savo tel galejai sinchronizuot kad ir su 100 kompu, ir tavo informacija likdavo telefone, o ne budavo isvaloma. Kas liecia OS optimizacija, negaliu peikti, veikia palyginus gana stabiliai. Nors pazistamo 3GS su iOS4 kazkuria versija i savaite po 3 kartus pakibdavo, kad reikdavo hard reset atlikti (nebuvo daryta nei jokiu jailbreak, nei diegta dar kazkokiu treciuju saliu lauztu programu).
Xdmin 2013-07-09 11:57
Kurti nauja OS butu perdaug darbo, manau galetu leisti su keliom OS, kita vertus, Android ima del programeliu kiekio ir galimybiu. Juk ekstremalams reikia visiskai kitokiu funkciju nei paprastiems vartotojams. Slegio, temperaturos, aukscio ar gylio duomenis rodancios programeles paprastam vartotojui nesvarbu, o butent tam ekstremalui galbut tai yra tai ko reikia. O tokias programeles manau iOS sunkiai rastum, o Symbian cia galima is viso nurasyti.
Windas 2013-07-09 12:12
kuriam cia bukagalviui ios i galva shove?:D 1. iOS negautu licenzijos naudoti savuose tel. 2. Nera ji ten tokia gera ar kazkuom geresne nei android ar wp8 (nes cia nuo vartotojo priklauso) 3. Android ima del keliu priezasciu: a. Lengva su ja dirbti b. Kaip minejo del appsu c. cia labiau gryztant prie A tiesiog galima ja perdaryti lengvai pagal poreikius ir ne viska sugrusti.. kaip sakoma maziau sh maziau lago, maziau brudo