iPhone 6 konceptas siūlo anglies pluoštą ir grafeną  (12)

Nors kompanija Apple dar ruošiasi pristatyti naujos kartos išmanųjį telefoną iPhone, drąsiausi technologijų fanatikai žvelgia dar toliau, nei šių metų ruduo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dizaineris Jonny Plaid pristatė savo viziją, kaip jis įsivaizduoja naujausią iPhone versiją, kuri turėtų pasirodyti ne anksčiau kaip 2014 metų antroje pusėje. Konceptas numato, jog iPhone 6 bus pagamintas, naudojant geriausias ir pažangiausias medžiagas, įskaitant anglies pluoštą ir grafeną.

Priminsime, kad grafenas yra ypatinga nanomedžiaga, sukurta iš anglies pluošto dvimatės kristalų struktūros, ir pasižyminti ypač dideliu mechaniniu tvirtumu. Savo ruožtu, pats išmanusis telefonas dėl šių medžiagų bus ne tik labai patvarus ir patikimas, tačiau ir labai brangus. Pats korpusas savo matmenimis prilygs iPhone 5.

Be to, koncepto autorius atsisakė mygtuko „Home“, o tai atspindi neseniai pasirodžiusius gandus, kad kompanija iš Kupertino nori atsisakyti mygtuko ir pakeisti jį kažkuo panašiu į lietimui jautrų laukelį. Beje, antros kartos Retina ekranas čia padengtas būtent grafeno sluoksniu. Manoma, kad iPhone 6 pasirodys su 32 – 128 GB talpos kaupikliais, gaus operacinę sistemą iOS 7.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (12)