Ispanijoje sukurtas daržų ir sodų robotas-prižiūrėtojas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2013-07-13 09:40
Sekantis ispanų išradimas - robotas apelsinų skynėjas, o britų - robotas agurkų ir braškių rankiotojas. Ir bus basta su migracija, lietuviai dirbs Lietuvai, ech užgyvensim, ech suklestėsim!!!
trapecijus 2013-07-13 12:10
Ir kodėl vis dar kai kam atrodo, kad lietuviai užsieniuose tik paprastus mechaninius darbus dirba?
kionig 2013-07-13 13:11
O, kas sakė, kad visi tokius darbus dirba? O, ką jau tokio dirba ne iš mechaninių darbų?
Verslininkas 2013-07-13 15:58
Siaip tai tie kas lietuvoje uzsiima rimta veikla ir uzdirba gerus pinigus niekada neniekina emigrantu, nes jie suvokia ka reiskia noras turetu daugiau ir gyventi geriau, O tie kuriems gyvenimas nenusisekes, ir net neturi galimybes isvaziuoti, ar lietuvoje sukurti sau geros atmosferos visada linke keiksnoti emigrantus ir apskritai viska aplink. Cia yra psichologines problemos. Kad emigrantai dirba daug mechaniniu darba tai yra faktas, bet ir ner ko noret nemokant kalbos ir neturint tam tikru igudziu, bet tie kas nori atvyke cia labai greit ismoksta kalba, pakyla pareigose, ir uzsiima daug malonesne veikla. Lietuvoje irgi daugelis daro mechanini darba, bet ar del to kazkas kazka sako? cia tiesiog yra lietuviu savybe vaziuot ant visu kas turi biskeli daugiau nei turi tu todel snekekit profesiai iki tol kol pamelynuosit, jums nuo to tikrai geriau bus O visiems kitiems giliai dzint, nes jie turi savo gyvenimus Kurie yra daug geresni nei tu snekoriu
kionig 2013-07-13 16:29
Nieks čia jų ir neniekino. Bet yra taip, kad emigrantai negali gyventi kaip tenykščiai anglai, aišku ne visi, bet tokių yra, kurie tikrai negyvens kaip anglai, o kai kas parvarinės dantų taisytis arba net gydytis. Nėra ten gyvenimas rožėmis klotas. Protingesni pakyla aukščiau, kiti - verčiasi tais mechaniniais darbais. Ir nesuprantu, kaip čia jau taip reikia jautriai reaguoti į pirmąjį komentarą, kuriame tik tebuvo sarkazmas. Reikia truputį peržiūrėti savo psichologiją ar su ja viskas gerai.
O_O 2013-07-13 17:54
Uždirbu daugiau, nei bet kuris migrantas skynėjas - rankiotojas parsivežąs 'jevrus' artai 'svarlingus', todėl tamstos iškelta idėja apie kažkokį ten pavydą lekia į sąšlavas. Protingas ir savoj šaly uždirbs gerai, nereikia jokių periferijų. Kaip ir sakė kionig, tai buvo tik sarkazmas ir verslinykui vertėtų prachekinti savo mentalinę būseną. Kai grįš į Lietuvą, dantų remontuotis ;D
immortallt 2013-07-13 20:00
Niekas nieko dėl tų emigrantų nesakytų, jei je neskiestų apie rojų už Lietuvos sienų, kur dirbti nereikia, kainos mažos, o algos didelės. Va, vienas žymus žmogus Lietuvos, tik ką pats pasidalino statistine informacija iš Šveicarijos. Mėsa brangesnė 10 kartų, o alga didesnė tik 5 kartus.
Talkatif 2013-07-13 21:48
Kad šitiems laukams ne roboto, o mulčo reikia.
Donattello 2013-07-13 21:58
Viską, ką mačiau tai tik besiridenantis kamuolys smėlyje. jam iki relių darbų ūkiuose šimtas metų.
faktas 2013-07-13 22:25
Emigrantams svarbu ne tik geresnis uždarbis, bet ir kultūrinė atmosfera, kuri Lietuvoje yra neigiama. Regis, delfi mačiau publikuotos apklausos rezultatus. Na o dėl roboto - nepaliko didelio įspūdžio.
omg 2013-07-14 19:36
Kaip visada offtopicas - straipsnis apie robotus, komentarai apie imigrantus
immortallt 2013-07-14 22:59
Jooo draugas jau matė tą kultūrinę atmosferą - neatlaikė skrandis ir grįžo - tiek daug alkoholio - problemos su opa. Osle laukiau eilėje, kad patvirtintų studento kaip ir vizą, atėjo grupelė lietuvaičių, tai labai džiaugiaus, kad vietiniai nesuprato, kiek stipriai jie keikės, mudu, belaukę eilėje, nuo jų nusitolinom ir stengėmės, kad neišgirstų, kad esame lietuviai, nes tik kas trečias žodis ne keiksmažodis. Čia tai kultūra... Žinoma, yra dalis tokių, kurie ir dėl kultūros išvažiavo, bet tai mažuma. Kiti važiuoja užsidirbti ir pan., bet nededa savo tėvynės į šuns dienas.