„Google“ paieškos rezultatus išstumia reklama

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-07-11 12:03
Reiktų naudotis ne 6" ekranu ir viskas bus normaliai.
Smėlis 2013-07-11 12:09
Tokios Google reklamos tikra atgaiva po eilinių visą ekraną užgožiančių judančių, rėkiančių ir skambančių reklamų, kuriomis užterštas visas internetas. Taigi mano galva, tai labai maža kaina, kurią kaip vartotojas turiu sumokėti.
Shinigami 2013-07-11 12:19
Komikas. Prajuokino. Tai gal tegu tada su mobiliu telefonu nueina ir pažiūrį. Galės pasakyti, kad google reklamos užima 200% ekrano. Dar tegu į naršyklę prisimeta visokių toolbar ir galės sakyti, kad naršyklės valdymas užima 100% ekrano. O tam paveikslėlyje matau tik dvi reklamas kurios pastumia paieškos rezultatus. Nes dešinėje pusėje esančios reklamos nedaro įtakos paieškos rezultatams ir niekada nedarė, nes toje vietoje visada būdavo ir yra balta vieta arba reklamos. Antra, kai neseniai ieškojau toje reklamoje buvo kaip tik tai ko ir ieškojau. Kur galiu nusipirkti ieškomą daiktą. Todėl ta reklama nėra tik reklama, bet kartu tai ir paieškos rezultatai. Tik jų reitingas pakeltas, kad butu viršuje. P.S. kiekvienos komercinės veiklos tikslas yra uždirbti pinigų, net jei jį ir nemokama. Todėl ir čia straipsnio autorius klysta. Nes google paieškos pagrindinė paskirtis uždirbti, o ne paieškos rezultatai. Bet ir tai ten reklamos daug mažiau nei kad šiame puslapyje.
Moribus 2013-07-11 12:38
Aš tai iš visų tinklapių vagiu pinigus blokuodamas reklamas.
Plastique 2013-07-11 12:48
add-on'ą atsisiuskit ir reklamas galėsit pamiršt. Padėkosit vėliau
GM 2013-07-11 13:14
Aš tai niekad į tas google reklamas neatkreipiu dėmesio. Kažkodėl automatiškai mano smegenis jas praleidžia.
slawcka 2013-07-11 13:18
Kad ir kaip as nemegciau reklamos, zvelgiant is logiskos puses , tokie dalykai kaip adblock turetu buti uzdrausti. Juk internetas laikosi ant reklamos, o kas bus jei vis daugiau zmoniu jos nematys? pradings vis daugiau kokybisko turinio. Lygiai tas pats kas ir zaidimai- jeigu ju nieks nepirks, tik siusis nulauztus, nieks ju ir nekurs. Todel ir neturiu adblock.
slawcka 2013-07-11 14:21
Uz viska reikia moketi, kas moketi nenori, prisigalvoja paistalu apie uzterstus vandenis ir dar nezinia ko. Nieks neirodys , kad mano teiginiai neteisingi. Gal dar adblok tokios blogos itakos neturi nes nera masiskai naudojamas, bet isivaisduok jei kiekvienas ji naudotu. paimk ir isivaisduok. tas pats technologijos.lt uzsilenktu nespejes cyptelt. Per didelis kiekis reklamos , ar kaip alternatyva- puslapio mokama prenumerata jau kitos kalbos.
Moribus 2013-07-11 15:10
Pabandžiau išjungt adbloką, tai tiesiog kalėdine egle šitas webas pavirto. Oi, įjungsiu atgal bloką, tegu bankrutuoja internetas.
Simplicity 2013-07-11 16:05
Kažkada atlikau bandymą. Išvalęs podėlį (cache) užkroviau DELFI pagrindinį puslapį — svėrė ~1,5MB. Išvalius podėlį ir įjungus Adblock plus, DELFI pagrindinis puslapis nesvėrė nė 400 kilobaitų. Besinaudojančiam mobliuoju internetu Adblock plus yra išsigelbėjimas nuo didelių sąskaitų. Lygiai tas pats ir su technologijų svetaine. Darbe, kur blokuojami vos ne visi interneto adresai, tų reklamų praktiškai nėra, tačiau namie be Adblock straipsnių jau nepaskaitysi — kas nors spalvoto pradės ekrane maltis ir į akis lįsti.
EdvasP 2013-07-11 16:43
Pati blogiausia logika, kai manote, jog jeigu turinys nemokamas, jūs jaučiatės kažkam skolingi. Ar tai jūsų bėda, kad norite nemokamai paskaityti? Jeigu mokama, tai mokama. Aš nemažai sumoku už kokybišką turinį, tiesa, jis ne internete. Bet kai įjungiu naršyklę, aš esu šeimininkas ir sprendžiu, koks turinys pasieks mano smegenis. Ir tai tikrai ne reklamos. Uždirba iš jų ir gyvena tiek technologijos.lt, tiek delfi.lt, bet kodėl man turi rūpėt jų finansiniai reikalai? Aš tiesiog noriu turėdamas laisvą minutę prisėsti, paskaityti sau aktualių straipsnių. Ir nenoriu spaudinėti iksiuko kampe. Aš noriu skaityti. Jeigu reklama minimali, neerzinanti, man net noro nėra ją blokuoti. Netgi kartais patikrini, ką siūlo ar pardavinėja. Bet kai išoka per pusė ekrano reklama, tai tik ad-block padeda man sklandžiai naršyti. O čia matau žmonės dar jaučiasi skolingi ir nori, kad ad-blockai būtų uždrausti. Geriau tegul visi puslapiai mokosi iš google, kaip reklamą reikia pateikti.
Swift RR 2013-07-11 16:50
Simplicity viską jau pasakė, bet pridursiu ir nuo savęs. Tai yra pati puikiausia reklama internete kokia tik gali būti, tad šis straipsnis yra niekinis. Naudoju ir kol galėsiu naudosiu flash, adblockus, kad pašalinti beskonę, šlykščią reklamą. Kodėl niekada nesutikau normalaus banerio, kuriame tiesiog paprastai juodu ant balto parašyta reklama? Kam reikia visokių spalvelių, šudelių, šrifto iškraipymų, dėkit tokias reklamas į mergaičių puslapius, nes mat aš nemoku skaityt iškraipyto teksto spalvotame mirguliuojančiame fone. Mat reklamų kurėjai mano kad tokios reklamos atkreipia dėmesį, atvirkščiai- jos atstumia. Nors tinklapių kūrėjai suranda būdų kaip visokias block programas ignoruoti, pvz. įsijungęs flashblocką tu negalėsi žiūrėti nei vieno klipo tv3play puslapyje.
Tadzia 2013-07-12 14:34
O štai tiek naudingo ploto pačiose technologijose. Tikrai nesiekia 13 proc.