„Google“ paslauga „Street View“ nuo šiol leidžia pasižvalgyti ir iš Eifelio bokšto  (0)

Tenka pastebėti, jog interneto gigantas „Google“ pastaruosius keletą metų labai daug dėmesio skiria savo „Maps“ žemėlapių paslaugai „Street View“. Dar pernai mes džiaugėmės, jog Lietuva pagaliau pateko į „Google“ akiratį, o šiuo metu su „Street View“ taikomasi į egzotiškas vietoves.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galime priminti, jog dar šio mėnesio pradžioje savo oficialiame tinklaraštyje „Google“ įkėlė video įrašą, kuriame rodoma, kaip galima pasižvalgyti po Hashima salą esančią Japonijos Nagasakio prefektūroje. Prie viso šito buvo pridurta, jog ieškoma savanorių, kurie su tam tikromis sąlygomis galėtų savotiškai rizikuoti, aplankyti egzotiškas vietas, vilkėtų specialias „Trekker“ kuprines ir fiksuotų vaizdą aplink. Viską atlikus, „Google“ vaizdą suredaguotų ir jį perkeltų į „Street View“.

Akivaizdu, jog savanorių ir profesionalių keliautojų grupių tikrai atsiras, tačiau ir pačių „Google“ komanda nestovi vietoje. Šią savaitę buvo paskelbta, jog pagaliau „Street View“ paslaugoje prieinami vaizdai ir iš Eifelio bokšto. Pažvelgti į stebinantį Paryžiaus kraštovaizdį galima čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: