„Bitė“ pataria: kaip atsikratyti reklaminių SMS žinučių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Unikali durnaropė 2013-07-30 10:54
Padarai tokią paslaugą, kaip numerio blokavimas, kurį galimą užsiblokuoti per savitarną ir ramu (o gal taip jau yra?). Ir tada tik beliktų parašyti pranešimą spaudai kaip priminimą, jog prisijungus ten ir ten galima nusistatyti tą ir aną... Kažkada Bitė lyg ir minėjo, kad abonentai tokią galimybę turėjo kažkada, o kaip dabar?
Shhh 2013-07-30 11:36
Asmeniškai gaunu dvi reklamines žinutes per mėnesį. Bet gyvenimo neapsunkina.
kestutisz 2013-07-30 12:09
Geriausia paslauga būtų tokia - operatorius leistų pasirinkti paslaugą negauti žinučių su globaliai identiškais (tarkim 90% ar net paties reguliuojamos kartelės) tekstais ar iš žinomų masinių siuntėjų. T.y. jei kažkas pasiunčia kalną identiškų žinučių iš vieno numerio tai nueina kokios 5 pirmiems, o paskui jau tik tiem kas nepareiškė noro gauti masinio šlamšto. Aišku, prasidėtų gudravimai kaip siųsti iš skirtingų numerių, individualizuoti spamines žinutes ir t.t., bet bent jau užsiknistų. BET tai yra dalis operatoriaus pelno (ypač jei per klaidą atsiunčiama iš kito tinklo), tad tokių dalykų nebus.
bullka 2013-07-30 14:35
Na aš irgi tikėjausi kokio nors naudingo patarimo. Pagal straipsnio pavadinimą. O straipsnio turinys: Bitės pasiteisinimas, kad "SMS siunčiame ne mes". Straipsnis - apie nieką.
evaldosia 2013-07-30 19:21
androidiniams telefonams antivirusinė programa blokuoja (filtruoja)žinutes.jas gauni bet nei garsu nei ekrane to nerodo.jei turi laiko ištrini gautų pranešimų sąrašą.ir šeip gal galima išjungti sms žinučių pranešimus tur būt.
SaliamonXP 2013-07-31 14:22
beda tame, kad reklamscikai isigudrino paslepti savo numerius kai siuncia zinutes, tai androidas nesugeba uzblokuot Butu su numeriu tai butu be problemu androidu turetojams.
bahuriux 2021-07-22 18:58
Kaip užblokuoti pačios Bitės reklamines žinutes? Jokio nr nesimato, tik "Bite Lietuva". Iš pradžių gavau po 1 kas pora savaičių, paskui kas savaitę, paskui kas antrą dieną, dabar kiekvieną dieną. Paskambinau trumpuoju nr paprašiau, kad nebesiūstu, sakė gali dar iki savaitės ateiti tie reklaminiai sms, nu gerai bet kokio bb?
mindaugas.vaitiekūnas 2021-07-22 19:40
Man panašiai buvo su Bite. Nutraukia tą siuntimą kokiam pusmečiui, o po to vėl pradeda. Vieną iš tų paskutinių kartų tai išvis gerai pasakė: tai jei jūs atsisakote "bendravimo su mumis", tai mes jums nebesiūsime ir informacijos apie besibaigiantį planą ir panašiai. Tas "bendravimas su mumis" tai maždaug tu ten salone užsisakydamas paslaugą varnelę kažkokią pažymi, o po to varnele slepiasi ir tikslinė informacija, ir visos akcijos bei pasiūlymai. Karą laimėjau tik tada, kai nusprendžiau pasižiūrėti savo sutartį. Sutarties gale buvo prisegta kito žmogaus asmens dokumento kopija. Tada pagrasinau, kad apskūsiu jsuo dėl asmens duomenų nutekinimo. Sekančią dieną paskambino kažkoks bičas, informavo, kad daugiau reklamų nebegausiu ir dar pasiūlė nuolaidą planui, kurios iš principo atsisakiau. Beje dar buvau paklausęs kitos moters, su kuria anksčiau bendravau, ar informavo tą žmogų, kurio asmens duomenys buvo nutekinti man. Susimėtė, bet galiausiai sako: bandėm susisiekti, bet jis nekėlė ragelio, tad bandysim susisiekti vėliau. Mhm, pasek tas pasakas kam nors kitam O šiaip kai neturi kozirių, tai susirenki įkalčius (prašymą nebesiųsti ir po to prašymo gautą reklamą) ir apskundi VVTAT. O tas "gali eiti iki savaitės" tai tegul patys eina jie... Suprask užsukau vandenį, o jis dar dali bėgti savaitę Tegul technines problemas sprendžiasi patys - tai ne tavo reikalas.