Dauguma naujų XBOX One galimybių bus mokamos  (10)

Naujos kartos žaidimų konsolės XBOX One premjeros metu kompanijos Microsoft atstovai bandė visu gražumu nupiešti naujas konsolės galimybes (ypač lyginant su XBOX 360). Jie teigė, kad konsolėje, kuri kainuoja 499 JAV dolerius, „įsiūtos“ funkcijos, kurių bendra vertė siekia virš kelių tūkstančių JAV dolerių. Vis tik pasirodo, kad už daugumą tokių naujovių teks susimokėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norintys pasinaudoti naujomis funkcijomis, turės mokėti apie 60 JAV dolerių per metus – būtent tiek kainuoja el. tarnyba Xbox Live Gold. Mokėti teks už tai, kad jūsų žaidimo procesas būtų įrašomas ir juo būtų galima pasidalinti su draugu (beje, net ir HD 1080p kokybės vaizdą XBOX One įrašys HD 720p kokybe), už skambučius per Skype ir TV programą OneGuide TV, kuri leis kontroliuoti bei peržiūrėti kanalus unifikuotoje vartotojo sąsajoje.

Tiesą pasakius, nieko naujo tokioje Microsoft praktikoje nėra – taip buvo elgiamasi ir su XBOX 360. Tuomet mokama prenumerata numatė galimybę pasinaudoti daugelio žaidėjų režimu, prieigą prie vaizdų tarnybų Netflix ir Hulu Plus. Antra vertus, ir Sony tokia praktika visai prie širdies – daugelio žaidėjų režimas per PlayStation 4 taip pat pareikalaus prenumeruoti Playstation Plus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: