Windows antivirusinių ištvermės testai: pusės metų bandymų rezultatai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Plastique 2013-08-23 12:15
Dabar tegu patestuoja kurios is siu pirmaujanciu antivirusiniu naudoja maziau kompiuterio resursu ir kiek ji stabdo.
azotas 2013-08-23 12:59
o jus ka naudojat ?
Evaldas 2013-08-23 13:01
Nieko.
Simplicity 2013-08-23 13:49
Žiauriai aktualu šiais laikais, kai kiekviename kompiuteryje yra 2-4GB RAM ir 2-3GHz spartos kelių branduolių procesoriai. Antivirusinės programos šiokią tokią įtaką daro tik Windows OS užsikrovimo metu, vėliau balansuoja ant kelių CPU procentų ir 50-100MB RAM atminties. p.s. Kiek testuojančių įmonių,— tiek skirtingų rezultatų. Virus Bulletin svetainėje Kaspersky savo rezultatais iš kitų nelabai ir išsiskiria.
ashirviskas 2013-08-23 15:16
"šios antivirusinės sudaro 100% virusų.' LOL. O šiaip aš pats jokių antivirusinių nenaudoju, nes jos pačios blogiau už virusus. Virusų kūrėjai bent daro tokius virusus, kurie nestabdo kompiuterio, negi antivirusinių kūrėjams taip sunku juos pasivyti bent šioje vietoje? Paskutinė mano naudota yra AVG, tačiau ją įrašau tik labai retai, jei įtariu, kad kažkas negerai. Tačiau ilgiau negu pora dienų neušsibūna, nes per pusmetį sugebu nei vieno viruso pasigauti. Dar blogiau su mobiliom antivirusinėm, kurios man liepia išjungti usb debugging, droid sheep rodo kaip virusą, nustatymus atkeičia, kad programas tik iš play instaliuoti. Juk joks virusas tiek žalos nepadaro, kiek šios antivirusinės. Aš asmeniškai prieš antivirusines ir už žmonių švietimą. Juk užtenka paprasčiausiai turėti sveiką nuovoką ir suprasti iš kur ką siuntiesi, o dėl atsargos kokį ir (beje, šis labai padeda ). Beje, tie virusai mano kompiuteryje atsirado kompiuteriu naudojantis ne man.
Simplicity 2013-08-23 16:08
DJ_LFS 2013-08-23 16:53
loggo 2013-08-23 18:03
Siaip anksciau gal 4 metus turejau Kaspersky, tai ziauriai kompa stabde. Nuo praeitu Kaledu, kai susirinkau nauja kompa, sedejau be antivirusines ir bedu nemaciau. Tik sia savaite isirasiau nemokama AVG ir prasiskanavau - del smalsumo,- nieko nerado. Be to, manau, jei turi isijunges Windows Firewall ir Windows Defender (kuris yra nemokamas), nesilankai po absoliuciai abejotinos kilmes tinklapius, tai viskas bus gerai. Juolab, ta pati Windows Defender programa yra beveik antivirusine. O kai baigsis AVG 30 dienu nemokamas laikotarpis, tai vel grisiu prie Firewall ir Defender, man ju - per akis.
vanduo4 2013-08-23 18:21
Ydomu kokius ten susenusius kompus turite jeigu pastebite, kad antivirusine ryja resursus? O siaip kiek teko skaityti yvairius testu rezultatus, Kasperskis ir Bit defender yra pirmose pozicijose (cia ieskant eiliniams varotojams skirtu virusu). - Bet jeigu ieskoti specialios paskirties virusu, skirtu zvalgybai, duomenu ir yrenginiu naikinimui (kaip kad Irane buvo sugadintos Urano sodrinimo centrifugos ir t.t., tai tik Kasperskis paskelbe apie tokiu virusu egzistavima, visi kiti tylejo. - Galite pasakyti, kad Rusija Kasperskio pagalba irgi snipineja, taciau kol kas niekas tokiu virusu neaptiko. - Visgi Bitdefender truputy pigesnis uz Kaspersky. - Turejau Avast - labai patiko interfeisas (ypatingai "smelio deze" naudojantis ineternetine bankininkyste. Ne viena antovirusine to neturi); - Turejau McCaffe - veike bet kazkokiu privalumu nepastebejau; Zodziu noretusi isbandyti Kaspersky. Kas jy turejote? Kas jame tokio isskirtinio? Aisku be blevyzgu apie resursu naudojima (pas mane i7). - Azodziu kokia praktine nuomone apie Kaspersky? Dekui.
Kraugerys 2013-08-23 20:00
prie jusu nieks nekimba, nes lietuva - skurdi salis ir ner ko vogt. butumet uzsieny, jum futboliuka beziurint uzrakintu kompa ir lieptu bauda susimoket per western union policijai, nes vaiku porno ziurejot.
EdvasP 2013-08-24 10:07
Jau kokius 3 metus nenaudoju antivirusinės. Windowsų neperašinėju, tik išsivalau su pora programų jei jaučiu šiokį tokį sulėtėjimą. Bet tai būna kartą į pusmetį. Ir tikrai man užtrunka mažiau, negu turėt antivirusinę, kuri amžinai nori būti atnaujinta, kompas karts nuo karto praskanuotas ir dar virusais laiko pvz crack ar patch failus. Windows update taip pat išjungta. Niekas neerzina. Tiesiog sklandžiai ir gražiai veikia kompiuteris, kurį kartais išvalai ir toliau naudoji. Pinigai iš sąskaitos taip pat neprapuola, o jei kažkas norėtų juos iš ten ištuštinti, manau antivirusinė čia vargu ar padėtų. Nors ir šiaip naudoju el. parašą, kas yra saugiau už visokias kodų korteles.
GM 2013-08-24 20:33
Eset Smart Security + nodlogin ir jokių problemų ar trukdymų.
qriuqriu 2013-08-25 00:45
nzn man aviros uztenka, bandziau det eset ,kaspersky, bet kai mmorpg nulauze sureagavo tik avira, nors buvo visos 3 on , plius malware scaneria(i savaite bent karta), del banko bedu nebuvo kol kas...dar vis xp sitema
Arns 2013-08-25 08:42
oho koks galingas tavo kompas Turbūt nežinojai jog jau dvi vienu metu veikiančios pjaunasi ir viena kitą virusais atpažįsta ar net visai užlaužia kompą.
E[X]G8 2013-08-25 10:15
Dar yra toks dalykas, kad kartais antivirusinės ne tą, ką reikia, daro. Teko susidurti su situacija, kur žmogus neteko prieigos prie 2 iš 3 kietojo disko particijų, nes Avastas dėl neaiškių priežasčių to neleido. Tačia jokio pranešimo apie tai. Galų gale jis pats save kaip virusą atpažino...