Vienas „Apple“ įkūrėjų Steveas Wozniakas: „Microsoft“ užmigo ant laurų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Verslininkas 2013-08-29 04:03
Kas cia per mada tokia? tik kazkas kazkur biskeli krust, iskarto subega didziausi pasaulio profesoriai komentuot kas ir kaip cia, cia tipo saviraiskos trukumas ar tiesiog nori pasipelnyt is to?
unytas 2013-08-29 08:36
kol job buvo gyvas jis buvo jo seselis. kol texhnologijos.lt senau neparase kas ikure apple as galvojau kad job ikure ja vienas. o seip sako gerai nes mircosoft nieko gero nesukure windows 8 nieko cia ispudingo ir dar veja zmones nuo xp nors tas xp irgi mircosoft produktas. bet jiems nepatinka kad xp naudojasi zmones. xbox naujas irgi toks seip sau kiti sako gerau ps4 rinktis o va windows phone 8.1 gal kaskas jau toks geresnis produktas.
Evaldas 2013-08-29 08:43
Veja nuo xp, nes tai jau legacy produktas ir palaikyt jį kainuoja daug.
MNM 2013-08-29 20:16
Nelabai megstu as tu "izimybiu" pasisakymu, bet kas apie Microsoft, tai tikrai arteja kazkokie pokyciai. Jie per daug susisedejo ties savo misija, vizija ir tikslus, kurie niekur nebeveda, o tik vegetuoja. Dar labai stebina Microsoft'o dabartinis kertinis poziuris, kartais net priesiskas daugelio zmoniu-klientu atzvilgiu. Megsta jie eksperimentus kartais nelabai logiskus, gal ir gerai, bet kai tai kerta per Microsoft'o uzdirbamus rublius, manau ateis laikas ir jiems apsidairyti, kaip ir tai paciai Nokia'i kazkada.