Rusija, įkandin JAV, taip pat siunčia karinius laivus į Siriją. Karo pradžia prognozuojama dar šią savaitę (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enternald 2013-08-30 10:22
Matyt tau daugiau mėginimas pavaizduoti, kad ne px ir šiaip manevrų stebėjimas, nei koks kišimasis į konfliktą.
SaMaras 2013-08-30 10:42
na ką.. ww3 scenarijaus pradžia aiški.. NATO vs Rus, PRC, Iran....
Donattello 2013-08-30 14:28
Ne III- čias, o tik koks 2 su puse/
Sigitas.lk 2013-08-30 16:19
Ir amerikonai vistiek ten lenda per prievarta. Visi zinom kad tai geruoju nesibaigs. Jei ir amerikonai prades bombas metyt, tai zus ne ka maziau neikaltu zmoniu, nei dabar vykstant neramumas salies viduje. Prakeikti savanaudziai storasikniai. Na zinoma, jiems naudinga taip bent jau naftos kaina pakelti.
HiTech 2013-08-30 17:58
Manau čia daug ką daro ir principai. Atrodo jau atsiuntė laivus, lėktuvus, viskam pasiruošė, atrodo tuoj smogs, visi sulaikę kvėpavimą laukia kaip čia kas ir tik šast - pasitraukė UK, Vokietija... Ir dabar JAV sakytu, na jei jai taip tai tada nieko ir mes nedarysim (nors buvo pagrindiniai visko iniciatoriai). Tiesiog tai atskleistų neryžtą imtis veiksmų, o to pasekoje nukentėtų, kaip galingiausios karinės jėgos pasaulyje įvaizdis. O Sirijos atakavimo atveju, visos valstybės gautų neoficialią žinutę, kad jei JAV ko imasi tai būtinai užbaigia ir su ja reikia ypač skaitytis. Nesakau, kad tai pagrindinė priežastis, bet šiek tiek įtakos manau turi ir tai.
Kirtiklis 2013-08-30 18:07
Tai kada puls? Laukiu žinių ir karo vaizdų.
Arns 2013-08-30 18:23
HiTech, šiaip jau JAV įvaizdžio senai nebeliko. Nepavyko pastatyti valdžios Afganistane, Irako puolimo nonsensas (fabrikuoti duomenys), žemas karių IQ (kankinimai, žudymai, kvailas konfliktų kėlimas (tarkim sušaudant Koraną)), galiausiai išvarymas iš šalies nieko neatstačius... Su ta pačia Sirija jau tų raudonų linijų peržengta tiek, kad niekas nebeskaičiuoja. Galų gale didelė problema jog kaip ir Libijos atveju, planuojama įkišti lazdą į širšių lizdą bei pamaišyti. Pirmasis pavyzdys sėkmingai rodo kokia betvarkė užvirė, ir kiek ten padaugėjo Vakarų rėmėjų.
1hitkillhack 2013-08-30 19:43
Tai jo... palikime viska ramybeje... tegul zudosi dujomis, atominemis bambomis ir tikekimes, kad mums nieko neatsitiks... O prie ko cia tas ivaizdis? JAV daro savo darba ir nieko cia nepadarysi, jeigu ir padaro klaidu... Geriau kazka daryti, nei palikti taip kaip yra...
mykolas 2013-08-30 19:56
Kokį darbą, kas juos įdarbino? Gal tiksliau būtų pasakyti, kad "JAV daro verslą"
Aidas 2013-08-30 19:57
Tiesiog Šventoji Valstybė....
Shioks 2013-08-30 20:18
Siaip jei ka, sukileliai netycia paleido dujas, yra straipsnis interneto platybese, gavo duju is SA ir nezinojo kas ten per uztaisas, tai netycia susprogdino ir paciu 12 isdvese ;d . O del JAV tai jei ais kariauti tai pazeis visas imanomas teises ir plius neklausys savo pilieciu nuomones, o nuomone tokia, kad daugiau nei 65% apklaustuju nenori, kad JAV isiveltu i Sirijos konflikta ir beto zmones nori iskelti interpeliacija Obamos atsistatydinimui. O del 3 pasaulio, aikit zaist Red Alert 3 , nes jo nebus. JAV manau gedingai atitrauks laivus ir nieko nebedarys, nes labai stipriai apsikvailino pries visa pasauli. Nesenai CZV vadovas pareiske, kad JAV neturi jokios uztikrintos informacijos, kad Assadas naudojo chemini ginkla, beto internete reiskiasi nemazai ziniu, jog sukileliai jas panaudojo per nesenai ivykusi incidenta. JTO ekspertai anksciau jau buvo nustate, kaip pries pusmeti sukileliai naudojo zarina ar i jas panasias dujas.
1hitkillhack 2013-08-30 22:17
Man visiskai nesvarbu... Galbut daro, o gal ne... tai tik samokslo teorija... O teisybes nei tu, nei as nezinome... Vienaip ar kitaip uztikrinamas saugumas. (tik prasau be smokslo teoriju)...
Lakrua 2013-08-30 22:48
Atrodytų, kad specialiai, kai naujiena eina apie Rusijos karines pajėgas, pirmoji ir pagrindinė nuotrauka vaizduoja kažkokį surūdyjusį laužą. Ar tai subliminarus oponento žeminimas?
Verslininkas 2013-08-31 01:17
Ziauriai visi nuvertina rusija paskutiniu metu, nesvarbu kad Nasos kosmonautai pasisiukslino musu kosmineje stotyje, kai tuo metu rusai iseje i kosmosa dirbo be jokiu problemu, kitas dalykas visas pasaulis skendi skolose o rusijas valstybes pajamos eina i pervirsi, beto nepasakyciau ir kad isradimais labai jau atsiliktu jie nuo visu kitu, gal net kaip tik i kaulus duoda. Kodel visas pasaulis kencia nuo rusijos hakeriu? kodel viena is kieciausiu antivirusiniu yra rusijos, ir dar daug daug visko, o visi rekauja, rusija sudas. taip gal 90% rusijos ir skendi bande, be elektros ar be naujovisku miestu tokiu kaip JAV, bet kodel niekada nemaciau rusijos verkiant>? taip kaip pastoviai daro JAV, arba europa? gal ir klystu bet kazkaip labai jau visi nori ta rusija nuvaryt i kapus, tik toks jausmas kad jei visus ten nuvarys greiciau Kad ir pvz, dabar sirija paleido kazkokias dujas, amerika iskarto i kelnes deda, visa savo laivyna plugdo, o rusam dzin, nors ir ju pasoneje vyksta. kas kad sajungininkai, europj kokkia prancuzija panaudotu savo saly dujas ar atomine, taigi visa europa prikakotu i kelnes, o rusija kazkodel nepergyvena ir nesidrasko, vadinasi arba yra uztikrinta kad tai ju nepalies, arba tiesiog yra uztikrinti kad nunestu sirija per kelias valandas.
Kirtiklis 2013-08-31 12:32
Kinų hakeriai kiečiausi , dėja kinų. O kas per antivirusinė, gal pavadinimą, ar tik šeip iš lempos kaip ir "rusiška technika da best". Ir nesimato to stebuklingo poveikio visai Rusijai kad ten kažkoks biudžetas perteklinis, galima pažiūrėti į Vokietija ir į Rusiją (Maskva nesiskaito), tai ir nelabai turi kuo didžiuotis išskyrus didelius gamtinius išteklius, ir dar geras pavyzdys - JAE, Kuveitai ar Saudo Arabijos - turinčios išteklių kaip Rusija, ir tiesiog blizgančios, klausimas kodėl pas Rusus nėra taip? O kaip tu supranti tą Rusijos verksmą? Nežinau aš ir gi nemačiau kokios Venesuelos, Nigerijos ar dar kažkokios šalies verksmo. USA ne į kelnes deda kad bijo, bet gavo rimtą pretekstą kištis ir kariauti, išbandyti ir patreniruoti savo žaisliukus todėl ir skuba, ko nepasakysi apie Rusija, kai Sirija yra stambi Rusiškos ginkluotės pirkėja, tai negi pulsi savo verslo partnerį kad jis kvailioja su tavo ginklais.
immortallt 2013-08-31 14:42
Kodėl iš Rusijos tiek daug nulaužimų ir puolimų? Nes ten saugus esi Būsi kokioje Vokietijoje, atakuosi JAV, tai momentaliai būsi susemtas, o Rusijoje tuo tarpu, praeis 20 metų, kol gaus leidimą, bet per tą laiką bus suėjus senatis. Apie "puikią" techniką Rusijos nereikia pradėti. Kiek Rusijos raketų taip ir nepakyla? Kokie naujausi pasiekimai? O šiaip paskaičiuokim, kiek Rusija turi lėktūvnešiu? O JAV? JAV turi daugiau nei visas likęs pasaulis kartu sudėjus.
Jomajo 2013-08-31 16:04
butent, vien i karini biudzeta paziurejus daug klausimu nekyla kas cia bosas. http://en.wikipedia.org/wiki/Military_budget
Xdmin 2013-08-31 16:53
Kaspersky. Del nelieciamybes, kai buni "prisidirbes" bet Rusijoj esi saugus, duodu siai saliai pliusa. Nes kitaip visokie Wiki Leaks ar kita informacija taip ir neisvystu dienos sviesos, matytume tik tai ka nori mums parodyti (pvz 9/11). Kitas akmuo i JAV darza butu jos skola ir kisamu pinigu skaicius i karo technika. Susidaro ispudis, kad tos skolos ji net neketina atiduoti, todel ruosiasi karui, pries visus. Konflitkas Sirijoje, kisasi JAV - pati tolimiausia valstybe. Negi negaletu Europos pajegos suvaldyti konflikto? Siuncia pacius didziausius karo laivus, del simto zmoniu zuvusiu nuo duju? Aisku, Amerikai tai nieko nekainuoja, prasibando technika, isgriauna viska aplinkui, kartu su taikiniu issaudo ir sukilelius, ir civilius, prisipumpuoja naftos ir grizta namo. Gerai, kad kolkas nei kinai nei rusai perdaug nesisakoja, nes vietoj kometu matytume raketas.
Verslininkas 2013-09-01 02:32
Butent kaspersky. Aciu xdmin P.s. kas liecia skaicius. Tai ok usa turi pinigu turi armijos. Tai kodel gi ji visdelto praso ir jnicijuoja pasaulio nusiginklavima? Kitas reikalas velgi. Kiek galima isleist kai spausdini kiek nori? Kita.. as paziuresiu kas jav bus kai prasides bajeriai del pensiju fondu. Tiesa toks jausmas kad jeigu ne sie issisokimai tai ir surudytu ju ta karine technika visa. Isleidzia 10x daugiau uz rusija ir china kartu sudejus. Bet tolko nera jokio. Nebent su ateiviais kariauja. Arba skaicius patys isgalvoja. Neesu ei uz rusija nei uz jav. Bet faktas tas kad usa daugiau ir sudo krecka nei visas likes pasaulis kartu sudejus.
mnv 2013-09-01 11:22
Nekrestu JAV, krestu rusai arba kinai. Geriau jau tegul JAV buna bosas ir "sunybiu kretejas", mum naudingiau. Ir tas "kreciau daugiau nei likes pasaulis" tik todel, kad jie turi galimybes ir resursus. Kas turi, tas tuo ir pasizymi. Aka vienintele JAV siuo metu geopolitiskai pagal galia yra supervalstybe. Kas del Sirijos, ir kodel ja turi nubausti, pagal washingtonpost laikrasti, tai paprasta. Po WWI visi susitare, kad niekas nenaudos cheminio ginklo, kadangi nuo ju zuna daugiau civiliu nei kareiviu (Vejas papucia...) ir vienintelis dalykas kodel per konfliktus salys jo nenaudojo, buvo paprastas pasizadejimas. Kitaip sakant abi puses turi tiketi, kad kita jo nenaudos, nes kitaip butu noras buti "pirmiems". Dabar jeigu Sirija ji panaudoja ir tiesiog niekas nieko del to nedaro, tai jau precedentas. Is kitos puses Irako panaudojimas pries kurdus ir nieko, nes tuo metu buvo jiem interesas iraka pries irana naudoti, stinks.