XBOX One prieš Playstation 4: kas pirmauja?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

peeplt 2013-09-10 11:47
Neturėjau prieš tai nei XBOX nei PS. Bet iš šių kažkurią būtinai reikės įsigyti. Tik niekaip negaliu apsispręsti kurią. Prieš tai siūlyta microsoft, sistema man pasirodė nauja, įdomi ir labai daug naujų nuostabių galimybių siūlanti platforma. Bet po didelio nesusipratimo, ir nesugebėjimo deramai pristatyti savo vizijos, daug ko buvo atsisakyta ir abi konsolės maksimaliai sulygintos. Microsoft prarado savo išskirtinumą. Tai visiškai sukomplikavo mano pasirinkimą. Kiek teko girdėti yra dar kažkokios online Features. Žinoma jos mokamos, ir būtent šioje terpėje gal viena konsolė nuo kitos šiek tiek skiriasi. Tik gaila kad vienareikšmiškos ir objektyvios informacijos internete nesugebėjau rasti. Visur vien tik kritika ir purvo pylimas vienu adresu (patys tikriausiai žinote į kurią pusę). Gal kas turi išsamesnės informacijos, apie konsolių online features kainas, ir siūlomas paslaugas už tą kainą.
bullka 2013-09-10 14:25
Žr. online dalį: http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_v ... ison_Chart Kalbant trumpai: - Už žaidimą online (multiplayer) - abiem atvejais reikės mokėti (suma bus tokia pat - ~50$ ar tai € europoje). - Tačiau PS4 turės free to play žaidimus, kuriems, žaidžiant online, nebūtinai reikės PS+ prenumeratos (ar reikės ar ne - spręs pats žaidimo autorius). - Visos kitos online paslaugos (be žaidimų) PS4 atveju - nereikalauja PS4, o Xbox atveju - reikia Gold'o.
trapecijus 2013-09-10 16:00
Man renkantis tarp xbox 360 ir ps3 nulėmė faktas, kas ps3 skaitė blue-ray diskus. Nors ir 50 eurų brangiau, bet pasirinkau tuo metu, mano supratimu, pažangesni įrenginį.
Simplicity 2013-09-10 16:02
Kaip dažnai teko tuo blue-ray įrenginiu pasinaudoti? Aš, pvz., per penkis metus taip ir nebuvau iš Extra-Vision jokio filmo parsinešęs.
keturi 2013-09-10 17:57
Mano supratimu esminiai skirtumai tarp konsoliu: XBox interneto paslaugos mokamos, neaiski zaidimu politika(tai kad nuolat reikes interneto jau pakeite i butina interneto prieiga juos instaliuojant, bet neaisku kaip bus su naudotais zaidimais, ar draugai gales zaisti, ka dar microsoftas pakeis ir t.t.), konsoles aptarnavimas padalintas i regionus(visuomet prisimenu ir pakikenu kaip JAV prezidentas Bushas padovanojo UK premjerui Blairui DVD rinkini, kurio Blairas negalejo paziureti nes idejus i grotuva uzsidege pranesimas bad region), artimiausiu metu konsole Lietuvoje neturetu veikti, o ateityje daug XBox siulomu paslaugu Lietuvoje gali neveikti niekada. PS4 nera smart TV funkcijos kuria turi XBox(bet neaisku ar tokia XBox paslauga veiks Lietuvoje). Manau kad XBox aptarnavimas bus brangesnis nei Sony. Paskaiciuota kad straipsnyje pamineta agresyvi Microsoft AAA reklamine kompanija kuomet del vartotoju atsalimo buvo pakeista debiliska XBox One naudojimo politika kompanijai kainuos apie 800 mln $.
peeplt 2013-09-11 08:16
Na supratau PS4 su online paslaugom nori buti truputi lankstesni. Nenori taip plesikauti. Yra dar vienas kriterijus. Kadangi bent jau pirmus kelius metus nenoreciau buti piratas, aktualu tureti galimybe suzaisti kazkokius demo, pries perkant zaidimus, be to girdejau kad bus ir free zaidimu. Kiek suprantu X1 tiem dalykam iskarto prasys goldo, o kaip PS4 ar gales gauti free zaidimu ir demo be prenumeratos. Kad nebutu taip, svarbiausias kriterijus perkant kosole yra tas kad nereikia online prenumeratos o vistiek paskui ja perki. Kaip senesniu konsoliu naudotoju patirtis rodo? Reiklingas tas PS+ ir Goldas? X1 labiausiai mane traukia del kinect2 galimybiu. Nevisas jas tures PS4. Idomu tik tai ar bus jos isnaudotos. Kita vertus PS4 turi idomesni pulteli.
mandras 2013-09-11 10:46
Turiu PS3 ir Xbox360. Trumpai - PS3 geriau už Xbox 360, nebent pirataujama. Tačiau nepirataujant PS3 visa galva aukščiau Xbox, nes nėra problemų su regionais, kai pats jame nesi, pigesnės paslaugos bei nemokami ir demo žaidimai. Xbox irgi turi +/- tą patį, tačiau visais atvejais prastesni variantai (senesni nemokami žaidimai, brangesni žaidimai, nepatrauklios nuolaidos), o ką jau kalbėti apie regiono problemas, kai reikia jungtis per VPN, norint parsisiųsti nusipirktus žaidimus, o ant PS3 jokių regionų suvaržymų, kai nesi iš nurodytų regiono. Tiesa, didžiausias PS3 minusas, kad negali pasikeisti prisijungimo vardo Grafika ant PS3 minimaliai geresnė arba bent jau mano akim patrauklesnė tų pačių žaidimų. Tačiau Xbox valdymo pulteliai patogesni nei PS3.
trapecijus 2013-09-11 14:36
Na matai kiekvienam savo. Vakarienė, vynas, filmas -dažnas vakaras pas mus būdavo. Tik paskutiniu metu darbais užsivertęs gal maksimum du filmus per savaitę bepažiūrim. Mane xtra-vision jau senai vardu vadina. Ir turint 50'' plazmą labiau norėjosi filmus žiūrėti iš blue-ray, nei iš dvd. Atsakau į klausimą: naudojuosi tuo blue-ray nemažai.