Nokia slapčia testavo Android su išmaniaisiais telefonais Lumia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sigun 2013-09-17 21:19
Straipsnį rašė du autoriai nekreipdami dėmesio ką rašo kitas?
nondescript 2013-09-17 22:53
Kada ateis laikai, kai galėsim patys išsirinkti kokią OS norim naudoti savo telefone?
Simplicity 2013-09-17 23:29
Neateis. Viena OS — vienas programuotojas, vienas pagalbos tarnybos specialistas. Didindamas operacinių sistemų skaičių automatiškai turėsi didinti ir „aptarnaujančio personalo“ skaičių, o tai yra labai didelės bereikalingos išlaidos.
infoguru 2013-09-18 09:46
Toks jau ir "programuotojas" ir "specialistas" jei tik vieną OS teišmano... Tokių net į darbą nepriimčiau, nes rodo, kad neturi jokio noro tobulėti ir plėsti savo patirtį.
Simplicity 2013-09-18 15:04
Nereikia visko suprasti taip bukai pažodžiui. Suprantu didelį norą pasipuikuoti ir pasipūsti, parašinėti apie didžiulį norą tobulėti (ach, kaip Lietuvoje tai populiaru). Realiam pasauly už viską reikia mokėti. Kelias OS išmanantis programuotojas nedirbs už tą patį atlyginimą, kurį gauna tavo minimas „programuotojas“. Kitais žodžiais tariant— kiek moki, tai tiek ir gauni. Rasti du darbuotojus, kurie puikiai išmano tik vieną dalyką yra daug paprasčiau ir pigiau, nei vieną kuris išmano viską. (Nekalbu apie Lietuvą, kur įmonės programuotojas už 2000 litų tuo pačiu yra apskaitininkas ir įmonės kompiuterių ūkio administratorius) Norėdamas gauti gerą specialistą turėsi ant stalo padėti atitinkamą sumą pinigų. Tik vaikai ir studentai dirba už grašius, demonstruodami didelį norą tobulėti Suaugę žmonės dirba už tokį atlyginimą, kuris leidžia sumokėti už vaikų mokslą, būsto paskolos įmokas bankui ir daug kitų smagių dalykų.