Eskalatoriai-žudikai: kodėl važiuojantys laiptai ir takeliai tokie pavojingi?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

xyberis 2013-09-19 18:29
As, kaip turintis nemazai ziniu apie eskalatorius, galiu teigti, kad bent jau Lietuvoje esantiems eskalatoriams negresia nei vienas is cia isvardintu nutikimu... del rubu itraukimo - yra davikliai, kurie suveikia vos kazkam patekus ten kur pakopa "pasislepia" ir automatiskai suveikia stabdziai; kojos nykstys apskritai negali niekur tilpti; del sprogimu ir uzsidegimu, tai kiekviena eskalatoriu kaip ir lifta PRIVALO priziureti specialistai, del to nei puku, nei tepalu ten tiek teoriskai negali susikaupti, o be to ir apsaugu nuo sio dalyko yra ne viena ir ne dvi; del sugadintu pakopu... puikiausiai keiciasi po viena Zodziu, realybeje, normaliai priziurimas eskalatorius yra visiskai sugus, todel manau straipsnio pavadinime truksta zodzio "buvo". P.S. radikaliai nuo sukurimo nebuvo modifikuoti daugybe visikai saugiu irengimu
Swift RR 2013-09-19 19:33
ko gero tai jankių išradimas, beje, vienas bukiausių. Skirtas storiems, hamburgeriais smaguriaujantiems amerikiečiams.
Shinigami 2013-09-20 08:22
Bet užtat kaip naudingas. Babutėms nebereikia ropštis laiptais. Eismas vyksta kryptingai, nes niekas nebando lipti į viršų jei laiptai leidžiasi žemyn. Taigi, nesimaišo vien i kitiems.
Mistė 2014-01-19 22:23
Kurgi ne, dar ir kaip bando. O šiaip tai išgąsdino straipsnis. Tikrai baisu įsivaizduoti čia aprašomus dalykus...
immortallt 2014-01-20 00:25
Na ten kur turi vykti eismas greitai, tikrai geras dalykas. Net horizontalūs takai naudingi, ypač oro uostuose. Kur gali ilgas distancijas 2x greičiau įveikti nebėgdamas.